ثبت دامنه

ثبت دامنه

از ساخت یک سایت ساده تا ایجاد یک فروشگاه آنلاین، ما همه ی نیازهایی را که برای پیشرفت آنلاین نیاز دارید در اختیار داریم.ثبت، انتقال و تمدید دامین به صورت آنی به همراه هاست



دامنه، دامین یا دومین در فارسی به معنی قلمرو یا گستره می باشد . محور اصلی وب سایت ها و کلیه فعالیتهای Online و تجارتهای الکترونیکی است. نام دامین (Domain) نشان دهنده محتوا و خلاصه مطالب و عناوینی است که کاربر اینترنتی انتظار دارد با آن روبرو شود. به عبارتی دیگر نام دامنه (Domain) گویای هدف سازنده وب سایت است و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. از این رو نام مناسب بسیار حیاتی و تاثیرگذار است.

ثبت دامنه:

ثبت دامین اولین قدم جهت داشتن وب سایت است. در صورتی که نام مناسبی به عنوان نام دامین در نظر بگیرید، می‌توانید جایگاه مناسبی در فهرست سایتهای جستجو شده بیابید. خرید دامین مناسب مهم ترین رکن اساسی داشتن یک وب سایت خوب است. چنانچه حتی با طراحی صفحات وب مناسب و داشتن محتوای خوب، اگر به ثبت دامین یا خرید دامنه نامناسب مبادرت ورزید، تمام زحماتی که در طراحی وب به کار گرفته شده است، از بین خواهد رفت. به عنوان مثال ثبت دامین طولانی، امکان بروز اشتباه تایپی را بالا برده و دسترسی به وب سایت را هر چند با طراحی وب عالی به مخاطره می‌اندازد.
به علاوه خرید دامنه در شرکتهای معتبر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. چرا که در صورت نیاز به تمدید دامنه پس از مدت مقتضی، در صورتی که شرکتی که مبادرت به ثبت دامین نموده در دسترس نباشد .

همین حــالـا دامنــه مورد نـظر خودتـان را نهـــــایــی کنید..

برای ثبت دامنه از لینک روبرو اقدام کنید

برخی از پسوندهای قابل ثبت

سوالات متداول

برخی از سوالاتی که ممکن است در ابتدا داشته باشید

خیر، کلیه رجیستریهای جهانی، ثبت و تمدید دامنه را در کمترین حالت یک ساله ثبت میکنند.

بله، هر دامنه ای که در حالت قفل نباشد امکان انتقال به رجیستری ما ممکن است.

برای ثبت دامنه با پسوند IR طبق قوانین سایت جمهوری اسلامی، دارنده دامنه بایستی در سایت nic.ir عضو باشد و سپس با شناسه نیک آن حساب میتواند دامنه مورد نظر را در پنل نیک خود ثبت کند. برای ثبت دامنه ir این مورد اجباریست.

بله، تمامی دسترسی به دامنه برای شما از پنل کاربری وان سرور فعال است. همچنین برای پسوند های ملی مانند .ir میتوانید از پنل کاربری ایرنیک خود در سایت nic.ir نیم سرورهای دامنه را مدیریت کنید.

خیر، در صورت نیاز به تغییر دامنه فقط امکان سفارش جدید دامنه مقدور است.

خیر، دامنه مرحله اول راه اندازی یک سایت میباشد تا نشانی آدرس خود را در سطح اینترنت داشته باشید. در مرحله بعد نیازمند یک فضای ابری برای ذخیره اطلاعات سایتتان هستید که به عنوان هاست معرفی میشود. میتوانید در حین سفارش دامنه، هاست خودتان برای دامنه مورد نظرتان انتخاب کنید.

صفحه مربوط به معرفی هاست

اگر جواب سوالتان را نیافتید، میتوانید از لینک زیر در بخش تماس با ما از طریق پلهای ارتباطی با ما در ارتباط باشید.

صفحه تماس بـــا مـــا

نظرات مشتریان

برخی از نظرات مشتریان وان سرور

جزیره آموزشی

برخی از پستهای آموزشی پیشنهادی
آموزش غیرفعال کردن فایروال در CentOS 7

آموزش غیرفعال کردن فایروال در CentOS 7

FirewallD یک راه حل کامل فایروال است که به طور پویا سطح اعتماد اتصالات و اینترفیس های شبکه را مدیریت می کند. این به شما کنترل کامل بر آنچه که ترافیک مجاز یا غیر مجاز است یا از سیستم مجاز است را می دهد. FirewallD جایگزین iptables به عنوان ابزار پیش فرض فایروال است. به شدت توصیه می شود که سرویس FirewallD را فعال کنید، اما در بعضی موارد مانند آزمایش، ممکن است لازم باشد که آن را به طور کامل متوقف کنید یا غیر فعال کنید. در این آموزش، ما به شما نحوه غیرفعال کردن FirewallD در سیستم CentOS 7 را نشان خواهیم داد. پیش نیازهای غیرفعال کردن فایروال در CentOs 7 قبل از شروع آموزش، مطمئن شوید که به عنوان یک کاربر با امتیازات sudo وارد سیستم شوید. وضعیت فایروال را بررسی کنید برای مشاهده وضعیت فعلی سرویس فایروال می توانید از دستور firewall-cmd : sudo firewall-cmd --state اگر سرویس FirewallD در سیستم CentOS شما فعال باشد، دستور بالا این پیام را چاپ می کند: running غیرفعال کردن فایروال شما می توانید سرویس FirewallD را به طور موقت با دستور زیر متوقف کنید: sudo systemctl stop firewalld با این حال این تغییر فقط برای جلسه فعلی معتبر خواهد بود. برای غیرفعال کردن دائم فایروال در سیستم CentOS 7 خود، مراحل زیر را دنبال کنید: 1- اول، سرویس FirewallD را متوقف کنید: sudo systemctl stop firewalld2- غیرفعال کردن سرویس FirewallD بطور خودکار در بوت سیستم شروع به کار می کند:sudo systemctl disable firewalld خروجی از فرمان بالا چیزی شبیه به این خواهد بود: Removed symlink /etc/systemd/system/multi-user.target.wants/firewalld.service. Removed symlink /etc/systemd/system/dbus-org.fedoraproject.FirewallD1.service.3- ماسک سرویس FirewallD که جلوگیری از ایجاد فایروال توسط سرویس های دیگر خواهد بود: sudo systemctl mask --now firewalld همانطور که می توانید از خروجی ماسک را ببینید، دستور به سادگی لینک Symantec از سرویس فایروال را به آن ایجاد می کند /dev/null : Created symlink from /etc/systemd/system/firewalld.service to /dev/null. نتیجه در این آموزش، شما یاد گرفتید که چگونه فایروال را بر روی دستگاه CentOS 7 متوقف کنید و دائما غیرفعال کنید.

شنبه, 27 بهمن 1397

ادامه مطلب
مشاهده Uptime لینوکس

مشاهده Uptime لینوکس

مشاهده Uptime لینوکسدر این آموزش ما دستور uptime را توضیح خواهیم داد. همانطور که از نام آن میبینیم، هدف اصلی از دستور uptime این است که نشان دهیم چه مدت سیستم در حال اجرا است. همچنین زمان فعلی، تعداد کاربران وارد شده و متوسط ​​بار سیستم را نمایش می دهد. برای خرید سرور مجازی لینوکس کلیک کنید نحوه استفاده از دستور Uptime نحو دستور العمل uptime به شرح زیر است: uptime [ OPTIONS ] برای نمایش زمان آپدیت سیستم، دستور را بدون هیچ گزینه ای فراخوانی کنید: uptime خروجی چیزی شبیه زیر است: 22:20:33 up 620 days, 22:37, 1 user, load average: 0.03, 0.10, 0.10 22:20:33 زمان سیستم فعلی است. up 620 days, 22:37 طول زمانی که سیستم فعال بوده است. 1 user تعداد کاربران وارد شده است. load average: 0.03, 0.10, 0.10 میانگین بار سیستم برای 1، 5 و 15 دقیقه گذشته است. متوسط ​​بار در لینوکس می تواند کمی گیج کننده باشد. لینوکس بر خلاف سایر سیستم عاملهایی که متوسط ​​بارهای CPU را نشان می دهد، سیستم های بارگذاری سیستم را نشان می دهد. سیستم بار متوسط اندازه تعداد کارهایی که در حال حاضر در حال اجرا هستند یا انتظار برای I / O دیسک را بارگذاری می کنند. اگر میانگین میانگین بار 0.0 باشد، سیستم اغلب بیکار می باشد. اگر متوسط ​​بار برای 1 دقیقه گذشته بالاتر از میانگین 5 یا 15 دقیقه است، بار افزایش می یابد، در غیر این صورت، بار کاهش می یابد. به دلیل افزایش مصرف CPU ، حجم کار دیسک، میانگین بار افزایش می یابد. گزینه های دستور Uptime دستور العمل uptime فقط چند گزینه ای را که به ندرت استفاده می شود ، می پذیرد. گزینه -p ، --pretty به روز رسانی می گوید که خروجی را در فرمت زیبا نمایش می دهد: uptime -p خروجی تنها نشان می دهد که چه مدت سیستم اجرا می شود: up 1 year, 36 weeks, 4 days, 23 hours, 15 minutes گزینه -s ، --since گزینه تاریخ و زمان را از زمان سیستم نشان می دهد: uptime -s 2017-09-01 23:43:32 دو گزینه دیگر عبارتند از: -h ، --help - نمایش پیام کمک و خروج. -V ، --version - اطلاعات نسخه را نشان می دهد و خروج می کند. نتیجه دستور uptime آسان است به یاد داشته باشید و به شما اطلاعات در مورد زمان فعلی، کاربران آنلاین، مدتی که سیستم شما تا به حال فعال بوده و بار متوسط ​​سیستم را نشان میدهد.برگرفته از linuxize.com

پنج‌شنبه, 26 اردیبهشت 1398

ادامه مطلب
آموزش نصب CouchDB در CentOS 7

آموزش نصب CouchDB در CentOS 7

آموزش نصب CouchDB در CentOS 7 Apache CouchDB یک پایگاه داده رایگان و متن باز NoSQL است که توسط بنیاد نرم افزار آپاچی توسعه یافته است. سرور CouchDB داده های خود را در پایگاههای داده که حاوی اسناد با ساختار JSON است ذخیره می کند. هر سند شامل تعدادی از فیلدها و پیوست ها می باشد. فیلدها می توانند شامل متن، اعداد، لیست ها، بولی ها، بیشتر باشد. این شامل یک API HTTP RESTful است که به شما امکان خواندن، ایجاد، ویرایش و حذف اسناد پایگاه داده را میدهد. در این آموزش، ما توضیح خواهیم داد که چگونه آخرین نسخه CouchDB را در CentOS 7 نصب کنیم. پیش نیازها برای اینکه قادر به نصب بسته های جدید در سیستم CentOS خود باشید، باید به عنوان یک کاربر با امتیازات sudo وارد سیستم شوید . درصورت نیاز به سرور با سیستم عامل CentOs کلیک کنیدمخزن CouchDB را فعال کنید مخزن CouchDB بستگی به مخزن EPEL دارد (/ post / how-to-enable-epel-repository-on-centos /). اگر مخزن EPEL در سیستم شما فعال نیست، آن را با دستور زیر فعال کنید: sudo yum install epel-release بعد، ویرایشگر خود را انتخاب کنید و فایل مخزن CouchDB را ایجاد کنید: sudo nano /etc/yum.repos.d/bintray-apache-couchdb-rpm.repo محتوای زیر را در فایل قرار دهید: /etc/yum.repos.d/bintray-apache-couchdb-rpm.repo [bintray--apache-couchdb-rpm] name=bintray--apache-couchdb-rpm baseurl=http://apache.bintray.com/couchdb-rpm/el$releasever/$basearch/ gpgcheck=0 repo_gpgcheck=0 enabled=1 فایل را ذخیره کنید و ویرایشگر را ببندید. نصب CouchDB در CentOS حالا که مخزن فعال است، می توانید بسته های CouchDB را با استفاده از دستور زیر نصب کنید: yum install couchdb پس از تکمیل نصب، سرویس CouchDB را فعال و شروع کنید: sudo systemctl start couchdbsudo systemctl enable couchdb به طور پیش فرض، CouchDB فقط در localhost اجرا میشود و هیچ حساب کاربری مدیر ایجاد نمی شود. داده های آپاچی CouchDB و فایل های پیکربندی در پوشه /opt/couchdb ذخیره می شوند. برای ایجاد یک حساب کاربری، فایل local.ini را باز کنید و یک خط زیر بخش [admins] در فرمت username = password . sudo nano /opt/couchdb/etc/local.ini /opt/couchdb/etc/local.ini [admins] admin = mysecretpassword رمز عبور را به یک هش تبدیل کنید، با راه اندازی مجدد سرویس CouchDB: sudo systemctl restart couchdb از یک فرمت برای اضافه کردن چندین حساب کاربری استفاده کنید. بعد از افزودن یک حساب جدید، باید سرویس CouchDB را راه اندازی مجدد کنید. تأیید نصب CouchDB برای بررسی اینکه آیا نصب با موفقیت انجام شد، دستور curl را اجرا کنید تا اطلاعات پایگاه داده CouchDB را در قالب JSON چاپ کند: curl http://127.0.0.1:5984/ برای وضوح خروجی زیر فرمت شده است. { "couchdb":"Welcome", "version":"2.3.1", "git_sha":"c298091a4", "uuid":"17a6b911e0d5bfe36778b387510dbd93", "features":[ "pluggable-storage-engines", "scheduler" ], "vendor":{ "name":"The Apache Software Foundation" } } اگر شما GUI را ترجیح می دهید، می توانید از رابط وب مبتنی بر CouchDB Fauxton استفاده کنید: http://127.0.0.1:5984/_utils/ آموزش نصب CouchDB در CentOS 7نتیجه شما آموخته اید که چگونه CouchDB CentOS 7 را نصب کنید. گامی بعدی شما بازدید از مستندات Apache CouchDB و پیدا کردن اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع است.

شنبه, 24 فروردین 1398

ادامه مطلب