هاست شرکتی NVMe

هاست شرکتی NVMe

هاست شرکتی NVMe واقع در کشور آلمان با استفاده از سخت افزارهای قدرتمند با هارد نسل جدید NVMe ( بیست برابر پر سرعت تر از هارد sata) آماده میزبانی کاربران گرامی وان سرور میباشد. با خرید هاست شرکتی NVMe از سرعت بالای این سرویس لذت ببرید.


مزایای هاست شرکتی NVMe آلمان:

هاست قدرتمند شرکتی وان سرور با کنترل پنل سی پنل و وب سرور لایت اسپید ( LiteSpeed ) با مشخصات سخت افزار قوی و هارد NVMe (ان وی ام ای) میباشد. این هارد بیش از ۲۰ برابر سریعتر از هاردهای Sata3 و درعمل بیش از ۵برابر سریعتر از هاردهای SSD میباشد.در هارد NVME ارتباط هارد با برد سرور به صورت مستقیم بوده و از کابل واسط (همچون کابل sata و.. ) استفاده نمیشود و به صورت مستقیم روی برد نصب میشود که درکنار داشتن تکنولوژی جدید سرعت بالای خواندن و نوشتن ، پل ارتباطی هارد با سرور بسیار سریعتر شده است.

هاست شرکتی وان سرور به دلیل دارا بودن رم 4 گیگ و سیپیو دو هسته ای برای هر هاست ، با قدرت و پردازش سریعی در لود صفحه ها مواجه خواهید شد.

پلن های هاست شرکتی NVMe آلمان

مشخصات Hshe-1 Hshe-2 Hshe-3 Hshe-4 Hshe-5 Hshe-6
Storage/فضا 1000MB 2000MB 3000MB 4000MB 5000MB 10000MB
Core/هسته 2v Core 2v Core 2v Core 2v Core 2v Core 2v Core
RAM/رم 4G 4G 4G 4G 4G 4G
i/o 1GB 1GB 1GB 1GB 1GB 1GB
BW/ترافیک نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود
Disk/نوع هارد NVMe Disk NVMe Disk NVMe Disk NVMe Disk NVMe Disk NVMe Disk
Addon/parket نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود
OS/سیستم عامل CloudLinux CloudLinux CloudLinux CloudLinux CloudLinux CloudLinux
Panel/کنترل پنل Cpanel Cpanel Cpanel Cpanel Cpanel Cpanel
WebServer/وب سرور LiteSpeed LiteSpeed LiteSpeed LiteSpeed LiteSpeed LiteSpeed
UpTime/آپتایم 99.99% 99.99% 99.99% 99.99% 99.99% 99.99%
PHP Version 7.1 تا 8.2 7.1 تا 8.2 7.1 تا 8.2 7.1 تا 8.2 7.1 تا 8.2 7.1 تا 8.2
Aliases/ساب دامنه نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود
Mysql/دیتابیس 1 1 1 2 2 2
SSL رایگان
آنتی شلر CXS
نصب خودکار Softaculous
Imunify360
دسترسی ترمینال
لایت اسپید کش
JetBackup
تغییر ورژن PHP
پشتیبانی لاراول
پشتیبانی پایتون
پشتیبانی Node.js
IPV6
زمان تحویل آنی آنی آنی آنی آنی آنی
انتقال رایگان
بک آپ روزانه دیتابیس
بک آپ هفتگی
پشتیبانی
ماهیانه/تومان ---- ---- ---- ---- ---- 336,050
سه ماهه/ تومان ---- ---- 453,700 605,150 756,600 908,050
شش ماهه/تومان 302,900 605,150 908,050 1,210,300 1,513,200 1,815,450
سالیانه/تومان 605,150 1,210,300 1,815,450 2,420,600 3,025,750 3,630,900
  سفارش سفارش سفارش سفارش سفارش سفارش

پلــن مورد نظرتـــان را نیــافتید؟!

همین حالا پلن انتخابی یا کانفیگ اختصاصیتان را درخواست کنید

پشتیبانی 24/7

وان سرور با تیمی قدرتمند پشتیبانی 24 ساعته در هفت روز هفته را برای کاربران گرامی وان سرور تدارک دیده تا در هر زمان افتخار خدمت رسانی داشته باشد. پشتیبانی از طریق تیکت و تماس.

آپتایم 99.99%

سرورهای وان سرور از معتبرترین دیتاسنترهای جهان که دارای تضمین آپ تایم 99.99% میباشند، تیم وان سرور به صورت 24 ساعته در حال مانیتورینگ سرورها هستند تا در صورت وجود هرگونه اختلال و مشکل سریعا پیگیر حل مشکل باشند.

بک آپ گیری خودکار

با بک آپ گیری خودکار هاستینگ وان سرور، دیگر نگران بک آپ سایتتون نباشید، آرشیو های بک آپ به راحتی در کنترل پنلتان قابل دانلود و بازیابی میباشد

هارد NVMe

پرسرعت ترین هارد تا لحظه حال از نوع ssd Nvme میباشد که با اختلاف زیادی از رقبای نوع دیگر هاردها انتقال دیتا دارد، انتقال دیتا با سرعت تقریبا 8GB/s تجربه کاربری بهتری را در مجازی ها به نمایش میگذارد.

ترافیک نامحدود

ترافیک این نوع سرور از وان سرور به صورت نامحدود بوده و هیچ محدودیت ترافیک و پهنای باندی اعمال نشده.

وب سرور LiteSpeed

استفاده از وب سرور قدرتمند لایت اسپید (LiteSpeed) امکان پردازش سریعتر با امکانات بیشتر از جمله قابلیت کش لایت اسپید را برای شما فراهم میکند.

برخی از سیستم عامل های قابل پشتیبانی

سوالات متداول

برخی از سوالاتی که ممکن است در ابتدا داشته باشید

ثبت سفارشات هاست در وان سرور آنی است. به محض پرداخت مشخصات برای شما ایمیل خواهد شد.

بله! در صورتی که هاست شما با کنترل پنل cpanel بوده به صورت رایگان از سمت تیم وان سرور امکان انتقال وجود دارد. به این منظور از طریق پنل کاربری  بخش ارسال تیکت پشتیبانی اقدام به ارسال تیکت کنید تا همکاران بررسی و انتقال هاستتون رو انجام بدن.

این هارد بیش از ۲۰ برابر سریعتر از هاردهای Sata3 و درعمل بیش از ۵برابر سریعتر از هاردهای SSD میباشد.به همین دلیل که ارتباط هاستینگ با هارد کاملا مستقیم است این حجم تبادلات در هارد NVMe بسیار بالاتر رفته که باعث کاهش شدید تاخیر زمانی پاسخ ( Load Avg ) شده.

ارتقا در هر زمان تاریخ سررسید با وجود منابع سخت افزاری مقدور است، تنزل سرویس نیز فقط در زمان تمدید سرویس میسر خواهد بود.

بله، این قابلیت در تمامی هاستهای وان سرور مقدور است. همچنین اگر نیاز به ssl اختصاصی داشتید هم از ( بخش فروش ssl سایت ) میتوانید سفارش ثبت کنید.

بک آپ گیری ها به صورت خودکار از طریق JetBackup گرفته میشود که به دو شیوه هفتگی و هر روز میباشد.
بک آپ های روزانه: بک آپ فقط از دیتابیس های هاستتون گرفته شده و تا سه روز قبل نگهداری میشود.
بک آپ های هفتگی: بک آپ به صورت کامل فول بک آپ گرفته شده و تا دو هفته قبل موجود میباشد.
همچنین دسترسی به دانلود و ریستور بک آپ ها در سی پنل بخش jetbackup برای کاربران گرامی وان سرور محیا میباشد تا بدون اتلاف زمان اقدام به دانلود و ریستور کنند.

اگر جواب سوالتان را نیافتید، میتوانید از لینک زیر در بخش تماس با ما از طریق پلهای ارتباطی با ما در ارتباط باشید.

صفحه تماس بـــا مـــا

نظرات مشتریان

برخی از نظرات مشتریان وان سرور

جزیره آموزشی

برخی از پستهای آموزشی پیشنهادی
نحوه‌ی یافتن فایل .htaccess در Cpanel

نحوه‌ی یافتن فایل .htaccess در Cpanel

نحوه‌ی یافتن فایل .htaccess در Cpanelدر این آموزش نحوه‌ی یافتن و ویرایش فایل .htaccess را در سی‌پنل (Cpanel) شرح می‌دهیم..htaccess چیست؟به نقل از سایت رسمی آپاچی: فایل های .htaccess (ویا فایل های پیکربندی توزیع شده) روشی برای ایجاد تغییرات پیکربندی در سطح دایرکتوری ها فراهم می نمایند. هرفایل .htaccess شامل یک یا چند دستور آپاچی است که دایرکتیو نامیده می شوند. هر فایل .htaccess در یک دایرکتوری مشخص قرار می گیرد. دایرکتیوهای درون هر فایل .htaccess فقط روی همان دایرکتوری که فایل .htaccess درون آن قرار دارد به علاوه زیردایرکتوری های آن اعمال می شود.مسیر فایل .htaccess در cPanel کجاست؟به صورت پیشفرض، فایل .htaccess در مسیر زیر واقع شده است:/home/username/public_html/.htaccessبا استفاده از نرم‌افزار و دسترسی FTP می‌توانید آن را یافته و ویرایش نمایید اما در صورت تمایل می‌توانید این کار را از طریق دسترسی مستقیم به پنل cPanel انجام دهید:1- وارد پنل cPanel شده و در بخش Files، بر روی File Manager کلیک کنید.2- به پوشه‌ی Public_html مراجعه نمایید و در این مسیر فایل .htaccess را بیابید. چنانچه این فایل را مشاهده نمی‌کنید، می‌بایست نمایش فایل‌های پنهان را فعال کنید. جهت انجام این کار بر روی دکمه‌ی Settings در بالا سمت راست صفحه کلیک کرده و تیک گزینه‌ی «(Show Hidden Files (dotfiles» را بزنید و سپس بر روی Save کلیک کنید.3- حال فایل .htaccess را در این مسیر یافته و جهت ویرایش آن بر رویش کلیک سمت راست نموده و گزینه‌ی Edit را انتخاب نمایید.نکته* در صورتی که فایل .htaccess در این مسیر وجود نداشت، جهت ایجاد آن بر روی دکمه‌ی +File واقع در بالا سمت چپ صفحه کلیک کنید. در فیلد اول یعنی New File Name، عبارت .htaccess وارد نمایید و در فیلد دوم عبارت «/public_html» و یا مسیر وبسایت خود را وارد کنید. در انتها بر روی Create New File کلیک نمایید.برای خرید هاست Cpanel کلیک کنید

پنج‌شنبه, 25 آبان 1396

ادامه مطلب
آموزش برنامه نویسی آنلاین (رایگان) !!

آموزش برنامه نویسی آنلاین (رایگان) !!

آموزش برنامه نویسی آنلاین (رایگان) !!استیو جابز معتقد بود که تمام مردم باید برنامه‌نویسی یاد بگیرند، زیرا برنامه‌نویسی به شما چگونه زیستن و چگونه فکر کردن را می آموزد. اهمیت برنامه‌نویسی در دنیای امروز که همه چیز وابسته به تکنولوژی و کامپیوتر است، بالا رفته است.در این پست یک روشی خلاقانه برای آموزش اینترنتی زبانهایی از قبیل: HTML, CSS, PHP, jQuery, SQL, Java Script, python و ... به صورت کاملا عملی همراه با تمرین و اشکال زدایی به شما نمایش داده میشود.سایت https://www.codecademy.com/ به صورت کاملا رایگان این امکانات رو برای شما فراهم کرده و متناسب با گذشت مراحل آزمون درصد یادگیری مرحله رو به شما نمایش میدهد.از امکانات و جذابیت های این سایت:پویا بودن سایت و بهره گیری از خلاقانه ترین ایده ها برای جذابیت یادگیری کاربریادگیری به صورت تفننی در هر زمان که دوست داریدآموزش به صورت مثال و به کار گیری کاربر در نوشتن دستوراتقابلیت انتخاب یادگیری هر زبان توسط کاربربرنامه نویسی آنلاینرایگان بودن اگر میخواید برنامه نویسی رو یاد بگیرید، یا میخواید به صورت حرفه ای کار کنید شما هم همین حالا به این سایت بپیوندید -- از مبتدی تا پیشرفته یاد بگیرید --آموزش برنامه نویسی آنلاین (رایگان) !!

یکشنبه, 03 آبان 1394

ادامه مطلب
آموزش راه اندازی اکانتینگ میکروتیک با User Manager

آموزش راه اندازی اکانتینگ میکروتیک با User Manager

راه اندازی اکانتینگ میکروتیک با User Managerمیکروتیک امکان اتصال به اکانتینگ های دیگر نظیر IBsng و … را پشتیبانی می کند ، اما خود میکروتیک ماژولی به نام User Manager دارد که این ماژول امکان راه اندازی اکانتینگ بدون نیاز به Radius Server خارجی را فراهم می کند . در این مقاله قصد داریم نحوه راه اندازی اکانتینگ در میکروتیک را به شما آموزش خواهیم داد.در آموزش قبل آموزش نصب و راه اندازی سرویس Hotspot میکروتیک را به شما آموزش دادیم.نصب UserManager در میکروتیک:برای استفاده از سرویس یوزرمنجر می بایست package مربوط به آن در میکروتیک نصب شده باشد. برای اطمینان از این موضوع به System=>Package رفته و لیست بسته های نصب شده را مشاهده کنید.در صورتیکه بسته یوزرمنجر را مشاهده کردید از مراحل نصب زیر صرفنظر کرده وبه قسمت راه انداری بروید.در لیست بسته های نصبی میکروتیک بالا ،یوزرمنجر وجود ندارد،پس باید آن را نصب کرد.به سایت میکروتیک در آدرس زیر بروید : http://www.mikrotik.com/download فایل All packages متناسب با روتر خود را دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید.حال بر روی فایل user-manager-xxx.npk راست کلیک کرده و گزینه کپی را انتخاب کنید. به منوی File در میکروتیک رفته و فایل را past کنید. حال برای اینکه بسته یوزر منجر نصب شود باید میکروتیک را reboot کنید. بعد از اینکه میکروتیک ریبوت شده،اگر مراحل را بدرستی انجام داده باشید،بسته یوزرمنجر را در لیست بسته های نصبی مشاهده خواهید کرد.برای خرید سرور مجازی میکروتیک با کانفیگ رایگان user manager کلیک کنید.کانفیگ UserManager :برای تنظیم کردن Usermanager به ادرس زیر از طریق مرورگر سیستم خود بروید : http://mikrotik-address/userman توجه : 1. دقت داشته باشید که برای دسترسی به سرویس یوزرمنیجر باید اگر فایروال را فعال کرده اید،دسترسی ایجادکنید. 2. سرویس www باید حتما فعال باشد. (IP=>Services) بعد از اینکه آدرس را در مرورگر وارد کردید،صفحه زیر برای شما باز خواهد شد.از میکروتیک نسخه 3 به بعد یک یوزر به نام admin و بدون پسورد برای دسترسی به UserManager ساخته می شود که برای وارد شدن باید از آن استفاده کنید. محیط یوزر منجر همانند شکل زیر است می باشد.برای اتصال یوزر منیجر به میکروتیک مراحل زیر را باید طی کنید.بعد از ورود به کنسول یوزر منیجر باید usermanager را به روتر میکروتیک وصل کنیم برای این کار از منوی کنسول مدیریتی گزینه Router را انتخاب کرده و بعد با زدن گزینه add > new وارد پنجره ایجاد روتر میشویم که با تکمیل اطلاعات نام و وارد کردن ادرس 127.0.0.1 و همان Secret (کلمه secret که در تنظیمات رادیوس میکروتیک در hotspot) و در قسمت اخر وارد کردن پورت radius گزینه add را زده تا برای ما ایجاد کند. اتصال میکروتیک به یوزرمنیجر برقرار شد.هم اکنون کاربران ساخته شده در یوزر منیجر می توانند از سرویس هات اسپات استفاده کنند.نحوه ایجاد Profile و User در UserManager میکروتیک : برای ایجاد پروفایل از کنسول مدیرتی یوزر منیجر از منو گزینه Profiles رو انخاب کرده و با زدن add و باز شدن پنجره ایجاد یک نام برای پروفایل انتخاب کرده و بعد گزینه Create را انتخاب میکنم با زدن این پروفایل برای ما ایجاد شده و همانند تصویر سوم میتوانیم محدودیت برای پروفایل انتخاب کینم . بعد از ایجاد پروفایل حال میتوانیم کاربران خود را ایجاد کرده و در داخل پروفایل یا پروفایل های موجود اضافه کنتیم. نحوه ایجاد کاربران هم همانند تصاویر زیر می باشد.نتیجه:در این آموزش که پیش نیاز آن آموزش نصب و راه اندازی Hotspot در میکروتیک است نحوه راه اندازی اکانتینگ میکروتیک با استفاده از User Manager را آموختین.

دوشنبه, 04 شهریور 1398

ادامه مطلب