راه حل اسپم نشدن ایمیل در وردپرس - وان سرور آکـادمی
راه حل اسپم نشدن ایمیل در وردپرس
راه حل اسپم نشدن ایمیل در وردپرس

راه حل اسپم نشدن ایمیل در وردپرس

زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه

اولین سوالی که ذهن اکثر کاربرها را به خود مشعول می‌کند این است که ایمیل به راحتی ارسال می‌شود اما به پوشه اسپم می‌رود، چرا؟ تازه شاید با اتفاقات جالبی رو به رو شوید! که ایمیل‌های ارسالی شما در پوشه Inbox در سرویس ایمیل Gmail نمایان شود اما در سرویس دیگری مانند Yahoo ، ایمیل را دریافت نکنید و یا در Spam ذخیره شود.

این موضوع که شاید برای کاربران نیز آزاردهنده به نظر برسد به دلیل سیاست‌های خاص هر سرویس‌دهنده برای دریافت ایمیل و دایرکتوری اسپم است. البته که این رفتار با سرویس‌های شخصی و بزرگ‌تر محدود نخواهد شد. زمانی که شما از ایمیل‌های شخصی که روی هاست خود ایجاد می‌کنید، استفاده کنید، با فیلترهایی برای اسپم‌ها مواجه می‌شوید.

اما شما تنها می‌توانید که هسته اصلی کار اسپم‌ها را بررسی کنید و دلایل اصلی را رفع نمایید که در ادامه به چند نوع آن اشاره شده است.

  • ایمیل مورد نظر از کدام سرور ارسال شده است؟ آیا جزء لیست سیاه است؟
  • آیا سرور ایمیلی اجازه ارسال ایمیل به افراد را می‌دهد؟
  • چه نوع محتوایی برای ایمیل در نظر گرفته شده؟ آیا دارای لینک اسپم است؟
  • آیا رکوردهای مربوط به سرویس ایمیل مانند DMARC ، DKIM و SPF به درستی تنظیم شده‌اند؟
  • و…

حال با این تفاسیر باید لیستی از کارهایی که باید شما در وردپرس انجام دهید و آنها را چک کنید آماده کرده‌ایم که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

درصورت نیاز به سرور ارسال ایمیل و خرید از وان سرور، ما تمامی کانفیگ ها را به صورت رایگان و با بهترین کیفیت به شما ارائه خواهیم داد.

لیست کارهایی که باید برای مبارزه با اسپم انجام داد

۱- از وضعیت ارسال کننده ایمیل مطمئن شوید. این ارسال کننده باید از دامنه وبسایت شما استفاده کند. به عنوان مثال info@one3erver.com و اینکه این ایمیل باید از قبل ساخته شده و موجود باشد و حتماً امکان دریافت و ارسال برای آن وجود داشته باشد.

برای این منظور حتماً ایمیل مربوطه را چک کنید و از برگشت نخوردن ایمیل‌ها توسط آن مطمئن شوید. چنانچه با آن مشکلی دارید حتما به پشتیبانی هاست خود تیکت بزنید.

۲- گاهی ایمیلی که وارد می‌کنید از سرویس‌های جیمیل و… است و اینگونه چون ایمیل مورد نظر از دامنه سایت شما نیست، عمل نخواهد کرد و احتمال اسپم شدن ایمیل‌ها در وردپرس در این شرایط وجود دارد.

۳- برای خبرنامه‌ها یک ایمیل جهت مسیر بازگشت تعیین کنید و ترجیحاً ایمیلی باشد که به صورت منظم آن را چک می‌کنید. خطاها و مشکلات را با کمک آن زودتر متوجه می‌شوید. در واقع این آدرس ایمیل می‌تواند همان آدرس فرستنده باشد.

اولین نفری باشید که از آموزشها و تخفیفهای ویژه با خبر میشوید 😉
با عضویت در خبرنامه از 80 درصد تخفیف بهره مند شوید

اگر یک سرویس‌دهنده SMTP خارجی داشته باشیم چه کنیم؟

اگر از سرویس ایمیلی استفاده می‌کنید احتمالاً از SMTP برای ارسال ایمیل به لیست مشتریان خود استفاده می‌کنید. در اینصورت احتمال اسپم شدن ایمیل‌ها در وردپرس وجود دارد و برای رفع آن باید به تنظیم SMTP در وردپرس بپردازید.

چنانچه با تنظیم SMTP به جواب نرسیدید و با محدودیت مواجه شدید، حتما با سرویس‌دهنده ایمیل خود صحبت کنید و چنانچه از سمت او مشکلی وجود نداشت باید با پشتیبان هاست مکاتبه نمایید.

یک راه‌حل ساده

شاید تا بدین جای مقال کمی با پیچیدگی روبه‌رو شده باشید و سخت با موضوعات توضیح داده شده کنار بیایید. اما اگر می‌خواهید یک راه ساده را برای رفع مشکلات خود بیابید ، به شما پیشنهاد می‌نماییم به چند خط پایانی مقاله توجه کنید.

سرویس‌دهنده‌های ایمیلی یا خدمات ارسال خبرنامه زیادی وجود دارند که محدودیت اسپم شدن ایمیل‌ها در وردپرس را اصلا ندارند. باید آن‌ها را شناسایی کرده و از آنها استفاده کنید. به طور مثال یکی از برترین و پراستفاده‌ترین سرویس‌های کاربردی در این زمینه ، MailChimp است که بسیار کار شما را ساده‌تر خواهد کرد..

سخن پایانی

قبل از هر تنظیم و هر کاری ، در ابتدا سیستم ایمیل را از روی هاست خود چک کنید و وضعیت دامنه ، آدرس IP که در لیست سیاه وجود نداشته باشند را چک کرده و اگر موردی بود آنها را رفع نمایید. برای این امر نیز می‌توانید از سایت‌های چک کننده‌ای مانند Mxtoolbox استفاده نمایید که بعداً آموزش کاملی از نحوه کار با آن برای شما منتشر خواهیم کرد.

پس از رفع و دریافت ایمیل‌های هاست شما توسط سرویس‌دهندگان ایمیل ، حال به وردپرس خود رفته و با تنظیمات مورد نیاز SMTP و یا استفاده از MailChimp از سرویس ایمیل در وردپرس خود بدون هیچ نگرانی استفاده نمایید.

Rate this post