نصب و راه اندازی whm

نصب و راه اندازی whm

با WHM (Web Host Manager) امکانات قدرتمندی را در دست دارید تا سرورهای خود را به بهترین شکل مدیریت کنید. WHM به شما ابزارها و امکانات بی‌نظیری را ارائه می‌دهد تا سایت‌ها و برنامه‌های وب خود را به بهترین شکل ممکن اجرا کنید.


چرا whm / cpanel :

  • مدیریت آسان: WHM از طریق یک رابط کاربری ساده و قدرتمند به شما اجازه می‌دهد تا سرورهای خود را به راحتی مدیریت کنید. از ایجاد حساب‌ کاربری گرفته تا مدیریت امنیتی و نظارت بر کاربران، همه چیز در اختیار شماست.
  • جدا از cpanel شما دسترسی ادمین به کل هاستینگ خود دارید و میتوانید تمامی پیکربندی مناسب نیاز به سایتتان را شخصی سازی کنید.
  • وجود منابع کاملا اختصاصی و یک آی پی مختص به سایتتان هم از اسپم شدن در امان باشید و هم در رباتهای سئو محبوبتر شوید.
  • با WHM می‌توانید به سادگی هاست ایجاد کرده و منابع هاست را از یک منبع سرور مدیریت کنید. این به شما امکان می‌دهد تا با رشد کسب‌وکار خود به مشکلات ترافیک کاربران سایتتان به راحتی پاسخ دهید.
  • امنیت بالا در WHM به شما ابزارهای پیشرفته امنیتی را ارائه می‌دهد تا از سرورهای خود در برابر حملات مخرب محافظت کنید. شما می‌توانید قوانین فایروال تنظیم کنید و دسترسی‌های کاربران را مدیریت کنید.
  • تیم پشتیبانی وان سرور همیشه در دسترس شماست تا به شما در مسائل فنی کمک کند. شما می‌توانید با اطمینان از پشتیبانی حرفه‌ای ما به کار خود ادامه دهید.

WHM مناسب چه کسانیست؟

  • تمام سایت داران که شاهد  کندی سرعت در سایتشان هستند و نیاز به یک هاست پر قدرت و اختصاصی دارند.
  • سایتهای فروشگاهی که کمپینهای تبلیغاتی برگزار میکنند و ترافیک بالایی دارند.
  • سایتهایی که cms های اختصاصی دارند و نیاز به ماژولهای اختصاصی در هاستینگ دارند که امکان چنین دسترسی در هاستهای اشتراکی ندارند. (ورژن php، اکستنشنهای خاص، nodejs, python, ruby,Redis و ...)
  • تعداد سایتهای بالایی داشته باشید و یا خودتان ارائه دهنده هاستینگ باشید.

وان سرور با تیم متخصص در زمینه شبکه و هاستینگ با بیش از 10 سال سابقه خدمت و پشتیبانی، آماده پیکربندی سرورها بر اساس نیاز سایت یا برنامه تان هستیم، تمامی شرایط لازم برای نیاز یک سایت هماهنگ با نیازتان میتواند به سرعت بارگزاری سایتتان، محافظت در برابر حملات DDos, XSS و SQL Injection کمک کند و همچنین باعث افزایش ترافیک سایت خودتان خواهید بود و در سئو امتیاز بهتری کسب خواهید کرد. همه ی این قابلیتها بر اساس هزینه ای که در قبال میزبانی سایتتان میپردازید ناچیز هست.

فول کانفیگ whm

    محاسبه قیمت و ثبت سفارش

    متناسب با سرویسهای مورد نیاز قیمت کانفیگ را برآورد کنید

    قیمت نهایی ماه اول: 0 تومان

    قیمت نهایی تمدید: 0 تومان

    تکمیل سفارش

    نـیـاز بــه مشـاوره داریـد؟

    میتوانید با همکاران وان سرور درخواستتان را مطرح کنید تا بر اساس نیازتان بهترین پیشنهاد را خدمتتان ارائه دهند.

    پشتیبانی 24/7

    وان سرور با تیمی قدرتمند پشتیبانی 24 ساعته در هفت روز هفته را برای کاربران گرامی وان سرور تدارک دیده تا در هر زمان افتخار خدمت رسانی داشته باشد. پشتیبانی از طریق تیکت و تماس.

    فایروال

    کانفیگ فایروال بر اساس نیاز شما شخصی سازی و به صورت کامل انجام خواهد شد تا از نگرانی های شما در خصوص اتک کاسته شود. نصب پلاگینهای امنیتی و فایروال

    SSL رایگان

    فعال سازی رایگان سرویس ssl درر سرور هاستینگ، که به صورت خودکار برای تمامی هاستهای ایجاد شده ssl ایجاد میشود و دارای پلاگین مدیریت راحت تحت کاربر و ادمین قرار خواهد گرفت.

    Ipv4/ipv6

    در صورت وجود ipv6 در سرورتان ،کانفیگ اختصاصی سرور هاستینگ در دو شبکه ipv6 و ipv4 انجام خواهد شد تا سایتتان در هر دو شبکه در دسترس باشد.

    پشتیبانی مدیریت شده

    با استفاده از این پکیج ویژه وان سرور، مشکلات حاد سرور هاستینگ، آپدیتهای فصلی یا سالانه و افزودن قابلیتهای متعدد در هاستتان را به دستیار خبره خود واگزار کنید. این پکیج ویژه بصورت خدمات جدا قابل ارائه میباشد

    دسترسی کامل

    تمامی دسترسی های اعم از مشخصات سرور، کنترل پنل whm و لایسنسها در اختیارتان هست که به راحتی مدیریت کنید. ما همواره امنیت سایتتان از لحاظ دسترسی ها در سطح بالا پیکربندی و مشخصات را در اختیارتان قرار میدهیم و نکات مهم امنیتی را از لحاظ دسترسی خدمتتان اعلام میکنیم

    برخی از افزونه های قابل نصب

    سوالات متداول

    برخی از سوالاتی که ممکن است در ابتدا داشته باشید

    تمامی ارائه دهندگان هاست ابتدا نیاز دارند تا سرور خود را برای استفاده هاستینگ اشتراکی پیکربندی کنند. و شما با استفاده از هاست عملا سایتتان با هاستهای دیگر در یک سرور با یک آی پی مشترک هست که میتواند مشکلات متعددی بر اساس نیاز شما داشته باشد.

    اما با استفاده این خدمات شما تماما منابع اختصاصی با کانفیگ اختصاصی مختص به سایتتان دارید و این در بازدهی بالاتر، امنیت و حتی رتبه های گوگل و سئو تاثیر بسزایی دارد.


    این کانفیگ بر روی سرور (مجازی رم بالای 4گیگ یا اختصاصی) انجام میشه. انتخاب نوع سرور کاملا اختیاری هست، اگر نیاز به مشاوره ای داشتید میتوانید از صفحه تماس با ما با مشاوران فروش در ارتباط باشید.
    برای انجام کانفیگ هم انتخاب سرور کاملا انتخابی هست، میتوانید سرور را از وان سرور (در اینجا سرورها را مشاهده کنید) یا از میزبان دیگری انتخاب کنید.

    بله حتما! در این خصوص باید به بخش پشتیبانی دپارتمان هاستینگ تیکت کنید و درخواستتان را کتبی ارسال کنید تا همکاران نوع نیازتان را بررسی و برآورد هزینه کنند.

    نوع کانفیگ بستگی به درخواست شما متفاوت هست، اما تغریبا بین5 الی 24 ساعت پیکربندی کامل خواهد شد.

    ما 15 روز پشتیبانی نرم افزاری کانفیگ داریم، طی این مدت میتوانید راه اندازی و تستهایتان را کامل انجام دهید و در صورت وجود تغییرات در پیکربندی از پشتیبانی کمک بگیرید. پشتیبانی بعد از 15 روز هم به صورت پشتیبانی سرور همچنان رایگان خواهد بود و پشتیبانی های نرم افزاری و آپدیت هم بر اساس میزان درخواست و زمان هزینه متفاوتی خواهد داشت.

    این موضوع نیاز به تنظیم قرارداد میباشد و باید در صورت نیاز درخواستتان و نیازهایتان  را به صورت کتبی برای ما ارسال کنید تا پس از بررسی همکاران در خصوص شرایط با شما در ارتباط باشیم.


    اگر دقت کرده باشید لایسنسها به صورت سیستمی میباشد و تمامی آپدیتها بدون هیچ مشکلی از سرور اصلی پلاگین دانلود میشوند، هزینه اولی در خصوص راه اندازی اول این لایسنس میباشد و هیچ ارتباطی با هزینه کانفیگ ندارد.

    هیچ لزومتی در خرید لایسنس وجود ندارد. فقط حتما لایسنس سی پنل برای نصب دایرکت ادمین نیاز میباشد، در صورتی که این لایسنس را ندارید در حین ثبت سفارش انتخاب این لایسنس ضروریست.

    اگر جواب سوالتان را نیافتید، میتوانید از لینک زیر در بخش تماس با ما از طریق پلهای ارتباطی با ما در ارتباط باشید.

    صفحه تماس بـــا مـــا

    نظرات مشتریان

    برخی از نظرات مشتریان وان سرور

    جزیره آموزشی

    برخی از پستهای آموزشی پیشنهادی
    مشاهده Uptime لینوکس

    مشاهده Uptime لینوکس

    مشاهده Uptime لینوکسدر این آموزش ما دستور uptime را توضیح خواهیم داد. همانطور که از نام آن میبینیم، هدف اصلی از دستور uptime این است که نشان دهیم چه مدت سیستم در حال اجرا است. همچنین زمان فعلی، تعداد کاربران وارد شده و متوسط ​​بار سیستم را نمایش می دهد. برای خرید سرور مجازی لینوکس کلیک کنید نحوه استفاده از دستور Uptime نحو دستور العمل uptime به شرح زیر است: uptime [ OPTIONS ] برای نمایش زمان آپدیت سیستم، دستور را بدون هیچ گزینه ای فراخوانی کنید: uptime خروجی چیزی شبیه زیر است: 22:20:33 up 620 days, 22:37, 1 user, load average: 0.03, 0.10, 0.10 22:20:33 زمان سیستم فعلی است. up 620 days, 22:37 طول زمانی که سیستم فعال بوده است. 1 user تعداد کاربران وارد شده است. load average: 0.03, 0.10, 0.10 میانگین بار سیستم برای 1، 5 و 15 دقیقه گذشته است. متوسط ​​بار در لینوکس می تواند کمی گیج کننده باشد. لینوکس بر خلاف سایر سیستم عاملهایی که متوسط ​​بارهای CPU را نشان می دهد، سیستم های بارگذاری سیستم را نشان می دهد. سیستم بار متوسط اندازه تعداد کارهایی که در حال حاضر در حال اجرا هستند یا انتظار برای I / O دیسک را بارگذاری می کنند. اگر میانگین میانگین بار 0.0 باشد، سیستم اغلب بیکار می باشد. اگر متوسط ​​بار برای 1 دقیقه گذشته بالاتر از میانگین 5 یا 15 دقیقه است، بار افزایش می یابد، در غیر این صورت، بار کاهش می یابد. به دلیل افزایش مصرف CPU ، حجم کار دیسک، میانگین بار افزایش می یابد. گزینه های دستور Uptime دستور العمل uptime فقط چند گزینه ای را که به ندرت استفاده می شود ، می پذیرد. گزینه -p ، --pretty به روز رسانی می گوید که خروجی را در فرمت زیبا نمایش می دهد: uptime -p خروجی تنها نشان می دهد که چه مدت سیستم اجرا می شود: up 1 year, 36 weeks, 4 days, 23 hours, 15 minutes گزینه -s ، --since گزینه تاریخ و زمان را از زمان سیستم نشان می دهد: uptime -s 2017-09-01 23:43:32 دو گزینه دیگر عبارتند از: -h ، --help - نمایش پیام کمک و خروج. -V ، --version - اطلاعات نسخه را نشان می دهد و خروج می کند. نتیجه دستور uptime آسان است به یاد داشته باشید و به شما اطلاعات در مورد زمان فعلی، کاربران آنلاین، مدتی که سیستم شما تا به حال فعال بوده و بار متوسط ​​سیستم را نشان میدهد.برگرفته از linuxize.com

    پنج‌شنبه, 26 اردیبهشت 1398

    ادامه مطلب
    آموش انتقال محتوا از یک وردپرس به وردپرس دیگر

    آموش انتقال محتوا از یک وردپرس به وردپرس دیگر

    آموش انتقال محتوا از یک وردپرس به وردپرس دیگردر بعضی موارد ما نیاز داریم تا محتوا را از یک وردپرس به وردپرس دیگر منتقل کنیم و این امر بیشتر از آن چه که تصور می کنید رایج است. شاید تغییری در نام دامنه ایجاد شده باشد ، یا شاید ما به یک میزبان جدید نقل مکان کرده ایم و می خواهیم طراحی سایت را تغییر دهیم اما پست ها را حفظ کنیم.حال به هر دلیلی که باشد ، وردپرس راهی ساده برای منتقل کردن محتوا و پست ها به وبسایت جدید ارائه کرده است.خروجی گرفتن از محتواابتدا ، به پنل یا همان داشبورد وردپرس سایت قدیمی مان می رویم ، سپس به به قسمت tools یا همان ابزار ها رفته و در آن جا بر روی گزینه ی export کلیک می کنیم.در صفحه ی export یا خروجی چندین گزینه موجود است ، که عبارت ان از :All content ( تمامی محتوا )Posts ( پست ها )Pages ( صفحه ها )Media ( رسانه ها )ما می توانیم در آن واحد فقط یک گزینه را انتخاب کنیم ، که ما قصد داریم تمامی محتوا را منتقل کنیم. از آن جا که به طور پیش فرض همین گزینه انتخاب شده است ، ما به آن دست نمی زنیم.بر روی دکمه ی Download Export File در پایین کلیک می کنیم.در زمان دانلود در سیستم ما پرسیده می شود که فایل ، رد کجا ذخیره شود و اگر چنین اتفاقی رخ نداد ، معمولا در پوشه ی downloads ، فایل مورد نظر ذخیره می شود.پس از ذخیره شدن ، میتوانیم به مرحله ی بعدی برویم.ایمپورت کردن محتوابرای مرحله ی بعد ، به وب سایت جدید رفته و به داشبورد وردپرس می رویم. به قسمت tools رفته و بر روی گزینه ی import کلیک می کنیم.در صفحه ی ایمپورت و یا وارد کردن محتوا ، گزینه های مختلفی را برای انواع بلاگ می توانیم مشاهده کنیم. از آن جایی که می خواهیم یک وب سایت وردپرس را از سایتی به وب سایت دیگر منتقل کنیم، گزینه ی wordpress را انتخاب می کنیم. همانطور که مشاهده می کنید ، گزینه ی Run Importer در زیر آن نمایش داده شده است. بر روی آن کلیک می کنیم تا فایل مورد نظر را که از وبسایت قدیمی دریافت کردیم را ایمپورت کنیم.در صفحه ی Import WordPress ، ما باید فایلی که دانلود کرده ایم را ایمپورت کنیم. بر روی Choose File کلیک کرده و فایل XML مورد نظر را انتخاب و در نهایت ایمپورت می کنیم.زمانی که فایل ما در وردپرس قرار گرفت ، بر روی دکمه ی Upload file and import کلیک می کنیم.در صفحه ی بعدی ما قادر خواهیم بود تا نویسندگان را به پست ها اختصاص دهیم.برای روند جا به جایی بر روی دکمه ی Submit کلیک می کنیم.سپس وردپرس شروع به انتقال اطلاعات از سایت قدیمی به وبسایت جدید می کند.جمع بندیخب ، ما در این آموزش به نحوه ی انتقال دادن محتوای یک وبسایت از نوع وردپرس به وبسایت دیگر پراختیم. امیدواریم از آموزش بهره ی کافی را برده باشید.

    شنبه, 13 دی 1399

    ادامه مطلب
    وب سرور چیست؟

    وب سرور چیست؟

    آگاهی لازم در خصوص وب‌سرورها، مدیران سرور را قادر می‌سازد تا از میان‌ وب‌سرورهای موجود بهترین گزینه را با توجه به نیازی که دارند انتخاب کرده و خدمات بهتری را دریافت کنند. به همین منظور در ادامه قصد داریم در ابتدا با هم ببینیم وب‌ سرور چیست و انواع وب سرور ها کدام اند و چه وب سرور مناسب سایت شما است.وب‌ سرور چیست؟وقتی صحبت از وب‌سرور می شود، منظور سامانه‌ای است که به درخواست‌های مرورگر وب‌ پاسخ می‌دهد، این سامانه درخواست‌‌ها را دریافت و صفحه‌ درخواستی مورد نظر را برای کاربر ارسال می‌کند. به‌عبارت ساده‌تر می‌توان گفت وب‌سرور صفحات وب‌سایت را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.با این حساب در کنار ارسال محتوای HTML سایر اطلاعات صفحه‌‌ وب‌سایت مورد نظر مانند جاوا اسکریپت‌ها، عکس‌ها، ویدئو‌‌ها و محتواهای دیگر از جانب وب‌سرور عرضه می‌شود. به این ترتیب می توان گفت تمام میزبان‌های وب‌سایت برای عرضه خدمات به کاربر باید حتماً از یک وب‌سرور کمک بگیرند.وب‌سرورها در بیشتر موارد اطلاعات را از پروتکل HTTP منتقل می‌کنند اما پروتکل‌‌های دیگری مانند FTP و SMTP را نیز در اختیار مدیران وب‌سایت قرار می‌‌دهند.این موارد باعث شده است تا قبل از انتخاب وب‌سرور نیاز، خود را برآورد کنید و وب‌سروری انتخاب نمایید که توان پاسخگویی به این نیاز را داشته باشد. تجربه نشان داده است انتخاب نادرست وب‌سرور مشکلات مختلفی را مانند قطع سرویس‌دهی در پیش داشته است.جالب است بدانید هر کامپیوتری را می‌توان به وب‌سرور تبدیل کرد، این کار با نصب نرم‌افزار و‌ب‌سرور روی کامپیوتر مورد نظر انجام می‌شود. ناگفته نماند بسته به حجم خدماتی که از وب‌سرور انتظار می‌رود وب‌سرورها را به صورت اختصاصی یا اشتراکی انتخاب می‌کنند.برای انتخاب وب‌سرور فاکتورهایی مانند سیستم‌عامل، پشتیبانی از زبان‌های برنامه‌نویسی مورد نظر و همچنین امنیت را باید در نظر داشته باشید.انواع وب سرورتنوع نیاز به سرویس‌های مختلف اینترنتی باعث شده تا وب‌سروهای مختلفی را شاهد باشیم که هر کدام خدمات خاص خود را ارائه می‌دهند و کاربردهای متفاوتی دارند. آشنایی با این وب‌سروها به شما کمک می‌کند وب‌سرور مناسب با نیاز خود را انتخاب کنید.وب سرور آپاچی (Apache) چیست؟اولین وب‌سرور از این لیست را به یکی از معروف‌ترین وب‌سرورها اختصاص داده‌ایم. این وب‌سرور آپاچی چیزی بیشتر از ۲۰ سال قدمت دارد و در حال حاضر بیشتر از ۱۰۰ میلیون وب‌سایت از این وب‌سرور خدمت می‌گیرند.بستر اصلی وب سرور آپاچی در پلتفرم لینوکس است اما امکان نصب این وب‌سرور روی پلتفرم ویندوز نیز وجود دارد. وب‌سرور آپاچی ویژگی‌های زیادی دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها متن‌باز بودن این وب‌سرور است.این ویژگی دست توسعه‌دهندگان را برای تعامل بیشتر و شخصی‌سازی وب‌سرور آپاچی باز گذاشته است و در نتیجه شاهد توسعه بیشتر آپاچی نسبت به دیگر وب‌سرورها هستیم. جالب است بدانید نام وب‌سرور آپاچی از قبیله‌ای بومی از سرخپوستان آمریکا گرفته شده است.پشتیبانی وب‌سرور آپاچی از زبان‌های TCL, Python, Perl, و PHP را می‌توان از دیگر دلایل محبوبیت این وب‌سرور دانست. به لطف این زبان‌ها توسعه‌دهندگان ماژول‌های بسیار زیادی را برای تعامل بیشتر با آپاچی آماده‌ کرده‌اند که امکانات بیشتری برای کنترل و محدود کردن درخواست‌های سرور در اختیار مدیران قرار می‌دهد.تعامل و کنترل ۱۰ هزار درخواست، پشتیبانی از htaccess و پروتکل HTTP/2, محدود کردن کانکشن‌های فعال، قابلیت Fault Tolerance و همچنین Failover در کنار پشتیبانی از کش و پشتیبانی از Gzip را می‌توان از ویژگی‌های دیگر وب‌سرور آپاچی نام برد.در کنار این موارد وب‌ سرور آپاچی اجازه رصد کردن Session‌ ها و کاربران را می‌دهد و برای کانکشن‌های فعال می‌تواند محدودیت ایجاد کند. این وب‌سرور به خوبی از XML و CGI پشتیبانی می‌کند.وب سرور LiteSpeed چیست؟همان‌گونه که از نام این و‌ب‌ سرور پیداست با یکی از سریع‌ترین خدمت‌رسان‌های اینترنتی طرف هستیم که برای سایت‌های پربازدید کاربرد زیادی دارد. تجربه نشان داده است سرعت بارگذاری وب‌سرور LiteSpeed نسبت به وب‌سرورهای دیگری مانند آپاچی چیزی حدود یک سوم سریع‌تر است.البته امکانات و سرعت وب‌ سرور LiteSpeed برای مشتری ارزان تمام نخواهد شد و برخلاف دیگر وب‌سرورهایی که به آن‌ها اشاره کردیم برای دسترسی به تمامی امکانات این وب‌سرور باید هزینه خرید لایسنس آن را پرداخت کنید. خوشبختانه فرآیند خرید و همچنین هزینه وب‌سرور LiteSpeed خیلی هم زیاد نیست و اگر ویژگی‌های این وب‌سرور چشم شما را گرفته است می‌توانید از این لینک برای خرید لایسنس وب‌سرور LiteSpeed استفاده کنید.جالب اینجاست که وب‌سرور LiteSpeed سازگاری بسیار خوبی با آپاچی دارد و به همین دلیل شاهد پشتیبانی این وب‌سرور از قابلیت‌های وب‌سرور آپاچی مانند htaccess, Mod Security و Mod Rewrite هستیم. این ویژگی‌ها باعث شد تا وب‌سرور LiteSpeed به سرعت جای خود را در میان سایر وب‌سرورها باز کند و در مکان چهارم قرار بگیرد.کاهش هزینه‌های نگهداری و پایداری و سرعت بالا را می‌توان از ویژگی‌های اصلی وب‌سرور LiteSpeed دانست. این ویژگی‌ها باعث شده است تا مدیران برای انتخاب وب‌سرور مناسب میان LiteSpeed و Apache شک داشته باشند .با کانفیگ حرفه ای وب سرور از شر مشکلات سایتتان یکبار برای همیشه راحت شوید.برای دریافت مشاوره رایگان با ما در تماس باشید.

    جمعه, 27 مهر 1397

    ادامه مطلب