هاست

هاست

امروزه با توجه به گسترش اینترنت و فضای مجازی در جوامع ایجاد بستر مناسب جهت رفع نیازهای آنها امری ضروری است. از این رو هرچه بستر و زیرساخت قدرتمندتری نسبت به رقبای خود داشته باشید از سود بیشتری در این بازار بهره خواهید برد. به بررسی مواردی که باید برای خرید هاست توجه کنید می پردازیم.


راهنمای خرید هاست:

اولین موردی که به هنگام انتخاب هاست باید آن را مشخص کنید نوع سیستم عامل سرور میزبانی است. شاید برایتان سوال شود دانستن سرور میزبانی چه کمکی به من خواهد کرد؟

اگر سیستم مدیریت محتوای وب‌سایت شما با زبان برنامه‌نویسی php کدنویسی شده باشد باید حتماً از هاست لینوکس به عنوان میزبان سایت خودتان استفاده کنید. اگر هم سایت شما به صورت اختصاصی با زبان برنامه‌نویسی تحت ویندوز همچون asp و یا aspx  کدزنی شده باشد باید حتماً از هاست ویندوزی استفاده نمایید.

هاستینگ وان سرور با ارائه هاست لینوکس آماده میزبانی از وب سایت های شما عزیزان می باشد.

نوع کنترل پنل

معمولاً اکثر شرکت‌های هاستینگ ایرانی از دو نوع کنترل پنل دایرکت ادمین و سی پنل به عنوان کنترل پنل های میزبانی استفاده می‌کنند شما می‌توانید بر اساس نیاز و راحتی کار با آن‌ها یکی را انتخاب نمایید. تفاوت محسوسی در این کنترل پنل از نظر عملکرد وجود ندارد و تنها فرق آن‌ها در کاربرپسند بودن آن‌هاست، معمولاً بیشتر کاربران تمایل دارند تا از هاست Cpanel به عنوان پنل مدیریت سایت خودشان استفاده کنند.

نوع کنترل پنل مورد استفاده در هاستینگ وان سرور، Cpanel بوده و شما عزیزان با خرید هاست Cpanel از امکانات ویژه ای برخوردار می شوید.

 آپتایم سرویس‌ها

شاید بتوان به جرات گفت مهم‌ترین فاکتور راهنمای خرید هاست بحث آپتایم سرور است. اگر سرور میزبانی شما به هر دلیلی مرتباً قطع شود باید منتظر این باشید که بازدیدکنندگان، مشتریان و حتی رتبه سایت شما با افت شدیدی روبرو شود.

هاستینگ وان سرور با بهره گیری از سرورهای قدرتمند و با کیفیت دارای آپتایم 99.99% می باشد.

 وب سرور

وب سرور خط مقدم پاسخ‌دهی به درخواست کاربرانی است که از سایت شما بازدید می‌کنند. پرسرعت‌ترین وب سرور میزبانی لایت اسپید است.

وان سرور با استفاده از سیستم عامل کلود لینوکس و وب سرور لایت اسپید بهترین سرعت و کیفیت را به شما هدیه میکند.

نوع هارد

هارد تأثیر بسزایی در سرعت سرور دارد. هاردهای نسل جدید از جمله SSD و NVMe با قابلیت عملکرد بسیار بهتر نسبت به همتایان قدیمی خود از جمله هاردهای SATA سرعت لود سایت شما را در حد چشمگیری افزایش خواهند داد.

مزایای هاستینگ وان سرور:

  • ارائه هاست لینوکس با کیفیت
  • استفاده از کنترل پنل Cpanel و ارائه هاست Cpanel با امنیت بالا
  • بهرمندی از سرور های پرقدرت و با کیفیت و آپتایم 99.99%
  • استفاده از سیستم عامل کلود لینوکس و وب سرور لایت اسپید
  • استفاده از هارد های SATA 3 در هاست های ارزان و هارد NVMe در هاست های حرفه ای و شرکتی
  • پشتیبانی حرفه ای و 24 ساعته
  • ارائه هاست و دامنه رایگان در پلن های مشخص شده


پلن های هاست وان سرور

پشتیبانی 24/7

وان سرور با تیمی قدرتمند پشتیبانی 24 ساعته در هفت روز هفته را برای کاربران گرامی وان سرور تدارک دیده تا در هر زمان افتخار خدمت رسانی داشته باشد. پشتیبانی از طریق تیکت و تماس.

آپتایم 99.99%

سرورهای وان سرور از معتبرترین دیتاسنترهای جهان که دارای تضمین آپ تایم 99.99% میباشند، تیم وان سرور به صورت 24 ساعته در حال مانیتورینگ سرورها هستند تا در صورت وجود هرگونه اختلال و مشکل سریعا پیگیر حل مشکل باشند.

بک آپ گیری خودکار

با بک آپ گیری خودکار هاستینگ وان سرور، دیگر نگران بک آپ سایتتون نباشید، آرشیو های بک آپ به راحتی در کنترل پنلتان قابل دانلود و بازیابی میباشد

هارد NVMe

پرسرعت ترین هارد تا لحظه حال از نوع ssd Nvme میباشد که با اختلاف زیادی از رقبای نوع دیگر هاردها انتقال دیتا دارد، انتقال دیتا با سرعت تقریبا 8GB/s تجربه کاربری بهتری را در مجازی ها به نمایش میگذارد.

ترافیک نامحدود

ترافیک این نوع سرور از وان سرور به صورت نامحدود بوده و هیچ محدودیت ترافیک و پهنای باندی اعمال نشده.

وب سرور LiteSpeed

استفاده از وب سرور قدرتمند لایت اسپید (LiteSpeed) امکان پردازش سریعتر با امکانات بیشتر از جمله قابلیت کش لایت اسپید را برای شما فراهم میکند.

برخی از سیستم عامل های قابل پشتیبانی

سوالات متداول

برخی از سوالاتی که ممکن است در ابتدا داشته باشید

ثبت سفارشات هاست در وان سرور آنی است. به محض پرداخت مشخصات برای شما ایمیل خواهد شد.

بله! در صورتی که هاست شما با کنترل پنل cpanel بوده به صورت رایگان از سمت تیم وان سرور امکان انتقال وجود دارد. به این منظور از طریق پنل کاربری  بخش ارسال تیکت پشتیبانی اقدام به ارسال تیکت کنید تا همکاران بررسی و انتقال هاستتون رو انجام بدن.

این هارد بیش از ۲۰ برابر سریعتر از هاردهای Sata3 و درعمل بیش از ۵برابر سریعتر از هاردهای SSD میباشد.به همین دلیل که ارتباط هاستینگ با هارد کاملا مستقیم است این حجم تبادلات در هارد NVMe بسیار بالاتر رفته که باعث کاهش شدید تاخیر زمانی پاسخ ( Load Avg ) شده.

ارتقا در هر زمان تاریخ سررسید با وجود منابع سخت افزاری مقدور است، تنزل سرویس نیز فقط در زمان تمدید سرویس میسر خواهد بود.

بله، این قابلیت در تمامی هاستهای وان سرور مقدور است. همچنین اگر نیاز به ssl اختصاصی داشتید هم از ( بخش فروش ssl سایت ) میتوانید سفارش ثبت کنید.

بک آپ گیری ها به صورت خودکار از طریق JetBackup گرفته میشود که به دو شیوه هفتگی و هر روز میباشد.
بک آپ های روزانه: بک آپ فقط از دیتابیس های هاستتون گرفته شده و تا سه روز قبل نگهداری میشود.
بک آپ های هفتگی: بک آپ به صورت کامل فول بک آپ گرفته شده و تا دو هفته قبل موجود میباشد.
همچنین دسترسی به دانلود و ریستور بک آپ ها در سی پنل بخش jetbackup برای کاربران گرامی وان سرور محیا میباشد تا بدون اتلاف زمان اقدام به دانلود و ریستور کنند.

اگر جواب سوالتان را نیافتید، میتوانید از لینک زیر در بخش تماس با ما از طریق پلهای ارتباطی با ما در ارتباط باشید.

صفحه تماس بـــا مـــا

نظرات مشتریان

برخی از نظرات مشتریان وان سرور

جزیره آموزشی

برخی از پستهای آموزشی پیشنهادی
آموزش نصب ویژوال استودیو کد در CentOS 8

آموزش نصب ویژوال استودیو کد در CentOS 8

آموزش نصب ویژوال استودیو کد در CentOS 8Visual Studio Code ویرایشگر کد منبع باز و کراس پلت فرم است که توسط مایکروسافت ساخته شده است. در این مقاله نحوه نصب ویژوال استودیو کد در CentOS 8 توضیح داده شده است. پیش نیازهابه عنوان یک کاربر با امتیازات sudo وارد شوید. نصب Visual Studio Code در CentOS ساده ترین و بهترین روش برای نصب Visual Studio Code روی سیستم های CentOS 8 فعال کردن مخزن VS Code و نصب بسته VS Code از طریق خط فرمان است: کلید Microsoft GPG را وارد کنید:sudo rpm --import https://packages.microsoft.com/keys/microsoft.asc ویرایشگر متن خود را باز کرده و پرونده مخزن را ایجاد کنید:sudo nano /etc/yum.repos.d/vscode.repo برای فعال کردن مخزن VS Code محتوای زیر را بچسبانید:[code]name=Visual Studio Codebaseurl=https://packages.microsoft.com/yumrepos/vscodeenabled=1gpgcheck=1gpgkey=https://packages.microsoft.com/keys/microsoft.ascپرونده را ذخیره کرده و ویرایشگر متن خود را ببندید. آخرین نسخه کد ویژوال استودیو را با تایپ کردن نصب کنید:sudo dnf install codeویژوال استودیو کد بر روی دسکتاپ CentOS شما نصب شده است و می توانید شروع به استفاده از آن کنید. شروع ویژوال استودیو کداکنون که VS Code روی سیستم CentOS شما نصب شده است ، می توانید آن را یا از خط فرمان با تایپ code یا کلیک بر روی نماد VS Code ( Applications -> Programming -> Visual Studio Code ) راه اندازی کنید. هنگامی که برای اولین بار VS Code را شروع می کنید ، باید یک پنجره مانند زیر ظاهر شود:اکنون می توانید نصب و راه اندازی پسوندها و پیکربندی VS Code را طبق تنظیمات برگزیده خود شروع کنید. به روزرسانی کد ویژوال استودیوهنگامی که نسخه جدیدی منتشر شد ، می توانید بسته ویژوال استودیو کد را از طریق ابزار استاندارد به روزرسانی نرم افزار دسکتاپ یا با اجرای دستور زیر در ترمینال خود به روز کنید: sudo dnf updateنتیجه گیری شما با موفقیت VS Code را روی دستگاه CentOS 8 نصب کرده اید. قدم بعدی شما می تواند نصب قسمت های اضافی و سفارشی سازی تنظیمات کاربر و فضای کاری خود باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کد VS ، به صفحه اسناد رسمی آنها مراجعه کنید.

پنج‌شنبه, 29 اسفند 1398

ادامه مطلب
ربات مدیریتی پشتیبانی وان سرور راه اندازی شد

ربات مدیریتی پشتیبانی وان سرور راه اندازی شد

خدمتی نوین دیگر در راستای هدف مشتری مداری برای شما مشتریان گرامی انجام شد.در راستای هدف مشتری مداری و راحتی شما عزیزان بر آن شدیم تا ربات مدیریتی ، پشتیبانی وان سرور را راه اندازی کنیم . شما عزیزان میتوانستید از طریق کامپیوتر و مرورگر موبایل خود سرویس ها و فاکتور های خود را مدیریت کنید ولی این بار به راحتی میتوانید از طریق ربات تلگرام وان سرور، سرورهای خود را مدیریت کنید، تیکت ارسال کنید و تیکت های خود را مشاهده کنید ، فاکتور های خود را پرداخت کنید ، از جدیدترین اطلاع رسانی ها باخبر شوید و ....برای استفاده از این ربات مراحل زیر را انجام دهید:ابتدا در قسمت سرچ تلگرام عبارت " one3erver_bot@" را سرچ کنید.ربات مدیریتیربات مدیریتیربات مدیریتی پشتیبانی وان سرور راه ادازی شسپس سایت وان سرور برای شما باز می شود. اطلاعات کاربری را وارد نموده و گزینه "وارد شوید" را انتخاب کنید.اگر مشخصات را درست وارد کرده باشید با پیغام زیر مواجه خواهید شد. بعد از مشاهده پیغام دوباره وارد تلگرام شوید.ربات شما فعال شده و با انتخاب گزینه مشخص شده میتوانید از امکانات ربات استفاده کنید.آموزش پرداخت فاکتور از طریق رباتبرای پرداخت فاکتور ، گزینه "فاکتورهای من" را انتخاب کنید. سپس فاکتور مورد نظر را انتخاب کرده و گزینه پرداخت را فشار دهید.گزینه پرداخت نهایی را انتخاب کنید. سپس به صفحه بانک هدایت خواهید شد و با وارد کردن مشخصات کارت میتوانید پرداخت را انجام دهید. آموزش مدیریت سرورهای مجازی از طریق رباتابتدا وارد قسمت "سرورهای من" شوید. همانطور که مشاهده میکنید کلیه سرورهای مجازی شما را نشان داده و میتوانید سرور خود را مدیریت کنید.

دوشنبه, 08 خرداد 1396

ادامه مطلب
ساخت اکانت FTP در Cpanel

ساخت اکانت FTP در Cpanel

در این آموزش به نحوه ی ساخت اکانت یا کاربر FTP میپردازیم.برای اینکه کاربر یا کاربران بتوانند از طریق یک سرویس کلاینت FTP به سرور هاست سایت متصل شوند، باید یک اکانت FTP داشته باشند. هر اکانت FTP درای یک نام کاربری یا Usrname و رمز عبور یا Password منحصر به فرد است که به کاربران امکان دسترسی به فایل ها در cPanel سایت مورد نظر را می دهد.ورود به صفحه ی سیپنلابتدا باید با توجه به مشخصات دریافتی هاست به صفحه ی cPanel خود می رویم و با نام کاربری و همچنین پسورد به صفحه ی cPanel خود ورود یا لاگین می کنیم.ورود به FTP Accountsکه صفحه ای به همانند تصویر زیر را میبینیممشخصات اکانت FTPدر این قسمت باید مشخصات کاربر یا اکانت مربوطه را وارد کنیم.Log inدر این قسمت نام کاربری یا Username را وارد می کنیم.Passwordدر این قسمت پسورد یا رمز عبور مربوط به اکانت را وارد می کنیم.Password (Again)در این قسمت پسورد مورد نظر را مجددا وارد می کنیم.Strengthدر این قسمت ما میتوانیم مشاهده کنیم که رمز عبور انتخابی ما از چه قدرتی برخوردار است یعنی از نظر امنیتی در چه سطحی قرار دارد. که مسلما هر چه پسورد ما پیچیده تر و قوی تر باشد امکان هک شدن یا نفوذ کاهش میابد.Directoryاین قسمت مربوط به پوشه یا دایرکتوری اکانت است.Quotaدر قسمت Quota ما امکان دادن محدودیت فضا را داریم به این شکل که مثلا تعیین کنیم که کاربر چه میزانی را می تواند برای آپلود و ذخیره سازی فایل یا دیتا داشته باشد.Create FTP Accountپس از انجام مراحل بالا ما بر روی دکمه ی Create FTP Account کلیک می کنیم تا اکانت مورد نظر ایجاد شود.FTP Accountsدر این قسمت ما می توانیم لیست اکانت ها یا همان کاربران FTP را مشاهده ویا مدیریت کنیم.

سه‌شنبه, 31 تیر 1393

ادامه مطلب