سرور مجازی ایران

سرور مجازی ایران

استفاده از سرور مجازی ایران با پورت 10 گیگ نه تنها سرعت انجام کارها را افزایش می‌دهد بلکه امنیت اطلاعات شما را نیز تضمین می‌کند. وان سرور با بهره گیری از پورت 10 گیگ، هارد SSD Nvme و ترافیک 1 به 1 از دیتاسنتر زیرساخت، ترکیبی از توانمندی بالا و هزینه اقتصادی را به شما هدیه می دهد. خرید سرور مجازی ایران ارزان از ما، به شما این امکان را می‌دهد که با هزینه کمتر، به سرویس‌های با کیفیت عالی دست پیدا کنید.

خرید سرور مجازی ایران ارزان

سرورهای وان سرور با سخت افزاری به روز و قدرتمند در دیتاسنترهای زیرساخت ایران کولو شده اند و به شما این امکان را می دهند تا از پینگ زیر 10 میلی ثانیه برخوردار شوید. همچنین با توجه به استفاده از هاردهای پرسرعت SSD Nvme و پورت 10 گیگ به شما نوید بهرمندی از نهایت سرعت را میدهیم. با توجه به استفاده از سیستم قدرتمند virtualizor kvm امکان مدیریت کامل و نصب انواع سیستم عامل (میکروتیک، لینوکس، ویندوز) را به صورت اتوماتیک خواهید داشت. در سرورهای ما آپلود کاملا رایگان بوده و ترافیک اعلام شده در پلن ها فقط برای دانلود است. در حال حاضر IPV6 برای این لوکیشن موجود نیست

پلن های سرور مجازی ایران ارزان با پورت 10 گیگ

مشخصات IRNVMe-1 IRNVMe-2 IRNVMe-3 IRNVMe-4 IRNVMe-5
CPU/پردازنده 1Ghz-1V 1.5Ghz-2V 3Ghz-2V 4Ghz-3V 5Ghz-4V
RAM/حافظه 1024M 2048M 4096M 6144M 8192M
HDD/هارد دیسک 20G 30G 50G 50G 50G
نوع هارد دیسک SSD NVMe SSD NVMe SSD NVMe SSD NVMe SSD NVMe
نوع مجازی ساز KVM KVM KVM KVM KVM
Port/پورت 10Gbps 10Gbps 10Gbps 10Gbps 10Gbps
BW/ترافیک دانلود 100GB/Month 100GB/Month 100GB/Month 100GB/Month 100GB/Month
DC/دیتاسنتر زیرساخت-ایران زیرساخت-ایران زیرساخت-ایران زیرساخت-ایران زیرساخت-ایران
OS/سیستم عامل Free OS Free OS Free OS Free OS Free OS
زمان تحویل 5-30 Minutes 5-30 Minutes 5-30 Minutes 5-30 Minutes 5-30 Minutes
نوع آی پی IPv4 IPv4 IPv4 IPv4 IPv4
آپ تایم %99.99 %99.99 %99.99 %99.99 %99.99
پشتیبانی
گارانتی بازگشت وجه
ماهیانه/تومان 259,440 340,170 520,260 639,630 759,690
سه ماهه/ تومان 779,700 1,019,820 1,559,400 1,919,580 2,274,930
  ناموجود ناموجود ناموجود ناموجود ناموجود

پلــن مورد نظرتـــان را نیــافتید؟!

همین حالا پلن انتخابی یا کانفیگ اختصاصیتان را درخواست کنید

پشتیبانی 24/7

وان سرور با تیمی قدرتمند پشتیبانی 24 ساعته در هفت روز هفته را برای کاربران گرامی وان سرور تدارک دیده تا در هر زمان افتخار خدمت رسانی داشته باشد. پشتیبانی از طریق تیکت و تماس.

آپتایم 99.99%

سرورهای وان سرور از معتبرترین دیتاسنترهای جهان که دارای تضمین آپ تایم 99.99% میباشند، تیم وان سرور به صورت 24 ساعته در حال مانیتورینگ سرورها هستند تا در صورت وجود هرگونه اختلال و مشکل سریعا پیگیر حل مشکل باشند.

مجازی ساز KVM

میزبانی سرورهای مجازی در کنترل پنل Virtualizor امکان دسترسی مدیریتی بهتر با قابلیت نصب و مدیریت سیستم عامل را به شما میدهد که مناسب افرادی با کاربردهای آموزشی میباشد.

هارد NVMe

پرسرعت ترین هارد تا لحظه حال از نوع ssd Nvme میباشد که با اختلاف زیادی از رقبای نوع دیگر هاردها انتقال دیتا دارد، انتقال دیتا با سرعت تقریبا 8GB/s تجربه کاربری بهتری را در مجازی ها به نمایش میگذارد.

IPv4 & IPv6

این سرورهای مجازی دارای یک ipv4 و یک ipv6 هستند، همچنین امکان اضافه نمودن آی پی نسل جدید از نوع ipv6 مقدور میباشد.

Anti DDOS

وان سرور از سرورهای شما با استفاده از جدیدترین تجهیزات سخت افزاری و فناوری های پیچیده امنیتی محافظت می کند و برای شما محافظت درجه یک در برابر حملات DDoS در مقیاس بزرگ را به صورت رایگان فراهم می کند.

پورت 10 گیگ

پورت 10 گیگ (اشتراکی)، به شما امکان انتقال داده‌ها با سرعت بی‌نظیری را می‌دهد. این تکنولوژی پیشرفته به کسب و کار شما افتخار و سرعتی ناب فراهم می‌کند که به شما در رقابت در بازار کمک خواهد کرد.

ترافیک 1 به 1

استفاده ترافیک 1 به 1 در تمامی پلن ها مجاز بوده و همچنین ترافیک آپلود شما رایگان می باشد.

سیستم عامل

کلیه سیستم عامل های موجود از جمله میکروتیک لول 6 کرک شده، لینوکس، ویندوز سرور و حتی سیستم عامل های دلخواه شما بر روی پلن ها قابل نصب و راه اندازی هستند

برخی از سیستم عامل های قابل پشتیبانی

سوالات متداول

برخی از سوالاتی که ممکن است در ابتدا داشته باشید

بله، دسترسی کامل به پنل مدیریت سرور از جمله (روشن خاموش، ریستارت، نصب سیستم عامل، vnc ، مانیتورینگ سرور و ...) دارید. امکان نصب هر نوع سیستم عامل از iso از سمت پشتیبانی ممکن است، برای نصب حتما با پشتیبان وان سرور در ارتباط باشید.

همچنین امکان تعیین iso و نصب سیستم عاملهای آماده از سمت خود شما بدون نیاز به پشتیبانی محیاست.

منابع سخت افزاری گفته شده در هر پلن کاملا اختصاصی در اختیار کاربران قرار میگیرد، پورت سرور نیز بدون هیچ محدودیت ترافیکی و پهنای باند فعال میباشد.

خیر، وان سرور همانند اکثریت سایتهای میزبانی در سرورهای مجازی خود بک آپ گیری ندارد، اگر نیاز به سروری با قابلیت بک آپ گیری دارید سرورهای مجازی انگلیس و فرانسه دارای این قابلیت هستند.

بله، فقط امکان ارتقای پلن در صورت موجود بودن در هر بازه زمانی ممکن است و محاسبه هزینه ارتقا بر اساس زمان مانده و تفاوت قیمت دو پلن میباشد . تنزل سرویس هم فقط در  زمان سررسید ممکن هست که دراین خصوص میتوانید از طریق تیکت درخواستتون رو به پشتیبانی ارسال کنید.

بله، مجازی ساز این سرورها از نوع KVM بوده و در مشخصات سرویس تمامی دسترسی ها از قبلی: 1- کنسول vnc سرور 2- تعیین بوت 3- تنظیم ایزو برای بوت 4- ریلود و نصب مجدد سیستم عامل 5- مانیتورینگ کامل 6- ریست خاموش و روشن و… مقدور است.

ترافیک 1 به 1 به معنای انتقال دیتا یا حجم ترافیک در یک سرور مجازی یا اختصاصی است که به اندازه دقیقی با ترافیک دانلودی شما برابر است. به عبارت دیگر، مقدار دانلود و آپلود در این حالت برابر است و نسبت ترافیک دریافتی به ترافیک ارسالی 1 به 1 می‌باشد. در 90 درصد شرکت ها ترافیک به صورت 1 به 10 می باشد و استفاده 1 به 1 در آنها غیر مجاز است اما شما به راحتی میتوانید از این سرورها به صورت 1 به 1 استفاده کنید.

در این پلن ها ترافیک آپلود کاملا رایگان بوده و ترافیک اعلام شده فقط برای دانلود است.

بله. شما در هنگام سفارش یا هر زمانی میتوانید ترافیک اضافه، آی پی اضافه، هارد اضافه و سی پیو اضافه تهیه کنید.

هزینه هر 100 گیگ ترافیک اضافه 50 هزار تومان

هزینه هر آی پی اضافه 90 هزار تومان

خیر. پورت 10 گیگ بین تمامی سرورهای مجازی شیر شده ولی محدودیت سرعتی برروی پلن ها اعمال نشده است.

بله. شما میتوانید هنگام سفارش یا بعد از آن سیستم عامل های میکروتیک، لینوکس، ویندوز یا هر سیستم عامل که نیاز داشته باشید بر روی سرورها نصب کنید.

وان سرور با توجه به اینکه به صورت مستقیم و بدون واسطه سرورهای خود را در دیتاسنتر زیرساخت کولو کرده و همچنین رسالت همیشگی خود (کمک به رشد کسب و کار شما) این سرویس ها را با بهترین کیفیت و حداقل سود ممکن در نظر گرفته است.

بله. استفاده از آخرین نسل هارد های SSD NVme و همچنین پورت 10 گیگ در کنار پینگ بسیار پایین و Anti DDos، این سرویس ها را برای تمامی نیاز ها و فعالیت ها مناسب کرده است.

اگر جواب سوالتان را نیافتید، میتوانید از لینک زیر در بخش تماس با ما از طریق پلهای ارتباطی با ما در ارتباط باشید.

صفحه تماس بـــا مـــا

نظرات مشتریان

برخی از نظرات مشتریان وان سرور

جزیره آموزشی

برخی از پستهای آموزشی پیشنهادی
آموزش ساخت اکانت FTP در Cpanel

آموزش ساخت اکانت FTP در Cpanel

آموزش ساخت اکانت FTP در Cpanelبرای اینکه کاربر یا کاربران بتوانند از طریق یک سرویس کلاینت FTP به سرور هاست سایت متصل شوند، باید یک اکانت FTP داشته باشند. در این مقاله به آموزش ساخت اکانت FTP در Cpanel میپردازیم.هر اکانت FTP درای یک نام کاربری یا Usrname و رمز عبور یا Password منحصر به فرد است که به کاربران امکان دسترسی به فایل ها در cPanel سایت مورد نظر را می دهد.ساخت اکانت FTP در Cpanelبرای ساخت اکانت FTP در Cpanel مراحل زیر را انجام دهید:ورود به صفحه ی سی پنلابتدا باید با توجه به مشخصات دریافتی هاست به صفحه ی cPanel خود می رویم و با نام کاربری و همچنین پسورد به صفحه ی cPanel خود ورود یا لاگین می کنیم.ورود به FTP Accountsکه صفحه ای به همانند تصویر زیر را میبینیم.مشخصات اکانت FTPدر این قسمت باید مشخصات کاربر یا اکانت مربوطه را وارد کنیم.Log in:در این قسمت نام کاربری یا Username را وارد می کنیم.Password:در این قسمت پسورد یا رمز عبور مربوط به اکانت را وارد می کنیم.Password (Again):در این قسمت پسورد مورد نظر را مجددا وارد می کنیم.Strength:در این قسمت ما میتوانیم مشاهده کنیم که رمز عبور انتخابی ما از چه قدرتی برخوردار است یعنی از نظر امنیتی در چه سطحی قرار دارد. که مسلما هر چه پسورد ما پیچیده تر و قوی تر باشد امکان هک شدن یا نفوذ کاهش میابد.Directoryاین قسمت مربوط به پوشه یا دایرکتوری اکانت است.Quotaدر قسمت Quota ما امکان دادن محدودیت فضا را داریم به این شکل که مثلا تعیین کنیم که کاربر چه میزانی را می تواند برای آپلود و ذخیره سازی فایل یا دیتا داشته باشد.Create FTP Accountپس از انجام مراحل بالا ما بر روی دکمه ی Create FTP Account کلیک می کنیم تا اکانت مورد نظر ایجاد شود.نتیجهدر این مقاله آموزش ساخت اکانت FTP در Cpanel را به شما آموزش دادیم شما همچنین میتوانید در قسمت FTP Accounts لیست اکانت ها یا همان کاربران FTP را مشاهده ویا مدیریت کنید.

سه‌شنبه, 15 مهر 1393

ادامه مطلب
آموزش نحوه بررسی نسخه جاوا

آموزش نحوه بررسی نسخه جاوا

نحوه بررسی نسخه جاواجاوا یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در جهان است که برای ساخت انواع مختلف برنامه های چند پلتفرمی مورد استفاده قرار می گیرد. این آموزش نحوه بررسی نسخه جاوا که روی سیستم لینوکس شما نصب شده است را توضیح می دهد.نسخه جاواجاوا از نسخه سازی معنایی استفاده می کند . نسخه های آماده تولید در طرح زیر نسخه بندی می شوند:MAJOR.MINOR.SECURITYبه عنوان مثال ، در Java 11.0.8 ، عدد 11 یک نسخه اصلی است ، 0یک نسخه جزئی است و 8یک نسخه امنیتی است.MAJOR - نسخه های عمده ویژگی ها و عملکردهای جدید را به ارمغان می آورند.MINOR - نسخه های جزئی حاوی رفع اشکالات مختلف و بهبودهای سازگار هستند.SECURITY - نسخه های امنیتی اصلاحات اساسی امنیتی را ارائه می دهند.بررسی نسخه جاوابرای اینکه بفهمید کدام نسخه جاوا روی سیستم شما نصب شده است ، دستور زیر را اجرا کنید :java -versionاین دستور نسخه پیش فرض جاوا را نمایش می دهد:openjdk 11.0.8 2020-07-14OpenJDK Runtime Environment (build 11.0.8+10-post-Ubuntu-0ubuntu120.04)OpenJDK 64-Bit Server VM (build 11.0.8+10-post-Ubuntu-0ubuntu120.04, mixed mode, sharing)در این مثال ، ما نسخه 11.0.8را روی سیستم خود نصب کرده ایم. نسخه نصب شده روی سیستم شما ممکن است متفاوت باشد.اگر "java: command not found" دریافت کنید به این معنی است که جاوا روی سیستم نصب نشده است. برای نصب جاوا ، بسته به توزیع لینوکس خود ، از یکی از راهنماهای زیر استفاده کنید:جاوا را روی اوبونتو نصب کنید.جاوا را روی CentoS نصب کنید.همچنین ممکن است سیستم چندین نسخه جاوا را همزمان نصب کند. برای بررسی اینکه آیا چندین نصب جاوا روی دستگاه خود دارید:sudo update-alternatives --config javaاگر فقط یک نصب جاوا داشته باشید ، خروجی چیزی شبیه به این است:There is only one alternative in link group java (providing /usr/bin/java): /usr/lib/jvm/java-11-openjdk-amd64/bin/javaNothing to configure.در غیر این صورت ، اگر چندین نصب جاوا دارید ، این فرمان منویی را نمایش می دهد که در آن می توانید انتخاب کنید کدام نسخه نسخه پیش فرض جاوا باشد:There are 3 choices for the alternative java (providing /usr/bin/java). Selection Path Priority Status------------------------------------------------------------* 0 /usr/lib/jvm/java-11-openjdk-amd64/bin/java 1111 auto mode 1 /usr/lib/jvm/java-11-openjdk-amd64/bin/java 1111 manual mode 2 /usr/lib/jvm/java-8-openjdk-amd64/jre/bin/java 1081 manual modePress <enter> to keep the current choice[*], or type selection number:برای تغییر نسخه پیش فرض جاوا ، فقط شماره نسخه را وارد کنید (شماره در ستون انتخاب) و فشار دهید Enter.نتیجه گیریفهمیدن اینکه نسخه جاوا روی سیستم لینوکس شما نصب شده است بسیار ساده است ، فقط دستورjava -version را تایپ کنید.

یکشنبه, 23 شهریور 1399

ادامه مطلب
آموزش آپدیت کرنل لینوکس (CentOS 7)

آموزش آپدیت کرنل لینوکس (CentOS 7)

آموزش آپدیت کرنل لینوکس (CentOS 7)کرنل، هسته اصلی یک سیستم عامل است. این نرم افزار توسط Linux Torvalds ایجاد شده است و کلیه توزیع های لینوکس از جمله اوبونتو ، CentOS و دبیان مبتنی بر این هسته است . در این آموزش نحوه آپدیت کرنل لینوکس CentOS 7 به جدیدترین نسخه را به شما نشان خواهیم داد.ما از هسته precompiled از مخزن ELRepo استفاده خواهیم کرد. به طور پیش فرض CentOS 7 از هسته 3.10 استفاده می کند. در این راهنما آخرین هسته پایدار نسخه 5.0.11 را نصب خواهیم کرد.ELRepo چیست؟ELRepo یک مخزن مبتنی بر جامعه برای Enterprise Linux است و از RedHat Enterprise (RHEL) و سایر توزیع های مبتنی بر آن (CentOS ، Scientific و Fedora) پشتیبانی می کند. ELRepo تمرکز خود را روی بسته های مربوط به سخت افزار ، از جمله درایور گرافیک ، درایور شبکه ، درایور کارت صدا ، وب کم و سایر موارد دارد.ما در این آموزش چه خواهیم کرد:آپدیت CentOS 7بررسی نسخه هستهاضافه کردن مخزن ELRepoنصب نسخه جدید هستهپیکربندی Grub2حذف هسته قدیمیمرحله 1 - CentOS 7 را آپدیت و ارتقا دهیداولین کاری که باید قبل از به روزرسانی هسته انجام دهیم ، ارتقاء همه بسته ها به آخرین نسخه است. مخزن و کلیه بسته ها را با آخرین نسخه آنها با دستور yum در زیر به روز کنید.yum -y update اکنون افزونه yum را نصب کنید تا در هنگام نصب و به روزرسانی بسته ها سریعتر عمل کنید.yum -y install yum-plugin-fastestmirrorسیستم CentOS 7 بروزرسانی شد و همه بسته ها به آخرین نسخه ها ارتقا یافت.مرحله 2 - بررسی نسخه هستهدر این آموزش از CentOS 7.6 با هسته پیش فرض 3.10 استفاده خواهیم کرد. نسخه CentOS خود را با دستورات زیر بررسی کنید.cat /etc/redhat-releasecat /etc/os-releaseاطلاعات سیستم را به شرح زیر دریافت خواهید کرد. برای بررسی نسخه هسته نیز می توانید از دستور uname استفاده کنید.uname -snrو نتیجه آن را در مورد نسخه هسته لینوکس و معماری سیستم می گیرید.مرحله 3 - مخزن ELRepo را اضافه کنیدقبل از نصب نسخه هسته جدید ، باید یک مخزن جدید - مخزن ELRepo - اضافه کنیم. کلید ELRepo gpg را به سیستم اضافه کنید.rpm --import https://www.elrepo.org/RPM-GPG-KEY-elrepo.orgحالا مخزن جدید ELRepo را با دستور rpm اضافه کنید.rpm -Uvh https://www.elrepo.org/elrepo-release-7.0-3.el7.elrepo.noarch.rpm پس از اتمام ، تمام مخزن های فعال شده در سیستم را بررسی کنید و مطمئن شوید که ELRepo در این لیست قرار دارد. yum repolistمخزن ELRepo به سرور CentOS 7 اضافه شده است. مرحله 4 - نسخه جدید کرنل CentOS را نصب کنیددر این مرحله ، ما جدیدترین هسته را از مخزن ELRepo ، نسخه هسته 5.0.11 - آخرین نسخه پایدار در kernel.org نصب خواهیم کرد. نسخه هسته ELRepo را با دستور yum زیر نصب کنید.yum --enablerepo=elrepo-kernel install kernel-ml--enablerepo گزینه ای برای فعال کردن مخزن خاص در سیستم CentOS است. به طور پیش فرض ، مخزن "elrepo" فعال است ، اما نه برای مخزن 'elrepo-kernel' . با دستور زیر می توانید تمام مخازن موجود در سیستم ، مخزن فعال و غیرفعال را بررسی کنید.yum repolist allمرحله 5 - Grub2 را در CentOS 7 پیکربندی کنیددر مرحله 4 ، ما قبلاً هسته جدید 5.0.11 را نصب کرده ایم. اکنون ، من به شما نشان می دهم که چگونه نسخه هسته پیش فرض را پیکربندی کنید تا هنگام شروع سیستم بارگیری شود. با استفاده از فرمان awk در زیر ، تمام نسخه های هسته موجود را در Grub2 بررسی کنید.sudo awk -F\' '$1=="menuentry " {print i++ " : " $2}' /etc/grub2.cfgمی بینید که ما دو نسخه هسته داریم - 3.10 و 5.0.11. اکنون می خواهیم هسته پیش فرض را که با شروع سیستم اجرا می شود پیکربندی کنیم. ما از هسته 5.0 به عنوان پیش فرض ما استفاده خواهیم کرد ، بنابراین می توانید از دستور زیر برای تنظیم آن استفاده کنید.sudo grub2-set-default 00 - از دستور awk در بالا است. Kernel 5.0.11 = 0 و هسته 3.10 = 1. هنگامی که می خواهید به هسته قدیمی برگردید ، می توانید مقدار دستور grub2-set-default را به 1 تغییر دهید. بعد ، پیکربندی grub2 را با دستور 'gurb2-mkconfig' تولید کنید ، سپس سرور را دوباره راه اندازی کنید.sudo grub2-mkconfig -o /boot/grub2/grub.cfgsudo reboot دوباره وارد سرور شوید و در حال حاضر ورژن هسته را بررسی کنید. uname -snrمرحله 6 - حذف هسته قدیمی (اختیاری)این یک مرحله اختیاری است که برای بدست آوردن فضای رایگان بیشتر مفید است. در این مرحله به شما نشان می دهیم که چگونه یک هسته قدیمی را از سیستم CentOS 7 خود حذف کنید. این کار باید زمانی انجام شود که بیش از 3 یا 5 نسخه هسته روی سرور نصب شده باشد. برای این منظور ، باید ابزار yum-utils را از مخزن نصب کنیم.yum install yum-utils حالا هسته قدیمی را با دستور زیر پاک کنید.package-cleanup --oldkernels اگر نتیجه را در زیر بدست آورید.این بدان معناست که شما فقط 2 یا 3 نسخه هسته نصب کرده اید. اگر بیش از 3 نسخه نصب شده باشد ، این فرمان بطور خودکار هسته قدیمی را از سیستم شما خارج می کند. هسته CentOS 7 با استفاده از نسخه هسته هسته ELRepo به جدیدترین و پایدارترین نسخه به روز شده است.

سه‌شنبه, 01 بهمن 1398

ادامه مطلب