
سرور مجازی آلمان
سرور مجازی آلمان در اروپا با قرارگیری در دیتاسنتر قدرتمند Hetzener هتزنر با آپتایم بالا و کیفیت فوق العاده از سرورهای جدید با رم DDR4 و تضمین پورت 1گیگ آماده استفاده مشتریان گرامی می باشد. با خرید سرور مجازی آلمان از کیفیت سخت افزار و پورت سرور لذت خواهید برد.لطفا جهت اطلاعات بیشتر برای خرید سرور مجازی آلمان توضیحات زیر را مطالعه نماید.
مزایای خرید سرور مجازی آلمان :
از بهترین مزایای خرید سرورهای مجازی آلمان Hetzner میتوان به پایداری شبکه و پینگ پایین آن نسبت به ایران عنوان کرد.دیتاسنتر هتزنر با آپتایم %99.99 و کیفیت فوق العاده از سرورهای پیشرفته با هارد پر سرعت NVMe نسل جدید و رم DDR4 و تضمین پورت 1Gbps و پینگ عالی نسبت به ایران آماده استفاده مشتریان گرامی می باشد. شما با خرید سرور مجازی آلمان با هارد NVMe وان سرور میتوانید با استفاده از کیفیت و سرعت فوق العاده این سرور ها کلیه نیاز های خود را برای داشتن یک سرور قدرتمند رفع کنید. از نکات بسیار مفید سرورهای آلمان دسترسی کامل به پنل کنسول مدیریتی با قابلیتهای زیر است:
- سیستم عامل را تغییر و نصب کنید.
- بدون نیاز به پشتیبان ریلود سیستم عامل انجام دهید.
- سخت افزار را مانیتور و مدیریت کنید.
- ایزوهای مورد نظر را بوت کنید.
- بوت را دستی تغییر دهید.
- دسترسی کامل به vnc دارید.
سریع ترین هارد های SSD سرعتی برابر با 555MB/s را دارا بودند، این درحالیست که سرعت در هارد NVMe به 3.5GB/s رسیده است. هارد های NVMe نه تنها سرعت خیلی بالاتری دارند، بلکه باعث می شوند Latency به شدت پایین آمده و فشار از روی CPU و Ram برداشته شود. همه ی اینها گواهی بر انقلاب این تکنولوژی در زمینه سرور و قابلیت دسترسی سریع تر بازدید کننده ها به سایت یا ربات شما می باشد.
پلن های سرور مجازی آلمان
پلــن مورد نظرتـــان را نیــافتید؟!
همین حالا پلن انتخابی یا کانفیگ اختصاصیتان را درخواست کنید
پشتیبانی 24/7
وان سرور با تیمی قدرتمند پشتیبانی 24 ساعته در هفت روز هفته را برای کاربران گرامی وان سرور تدارک دیده تا در هر زمان افتخار خدمت رسانی داشته باشد. پشتیبانی از طریق تیکت و تماس.

آپتایم 99.99%
سرورهای وان سرور از معتبرترین دیتاسنترهای جهان که دارای تضمین آپ تایم 99.99% میباشند، تیم وان سرور به صورت 24 ساعته در حال مانیتورینگ سرورها هستند تا در صورت وجود هرگونه اختلال و مشکل سریعا پیگیر حل مشکل باشند.

مجازی ساز KVM
میزبانی سرورهای مجازی در کنترل پنل Virtualizor امکان دسترسی مدیریتی بهتر با قابلیت نصب و مدیریت سیستم عامل را به شما میدهد که مناسب افرادی با کاربردهای آموزشی میباشد.

هارد NVMe
پرسرعت ترین هارد تا لحظه حال از نوع ssd Nvme میباشد که با اختلاف زیادی از رقبای نوع دیگر هاردها انتقال دیتا دارد، انتقال دیتا با سرعت تقریبا 4GB/s تجربه کاربری بهتری را در مجازی ها به نمایش میگذارد.

روتر فایروال
به دلیل حساسیت بالای دیتاسنتر هتزنر، به منظور جلوگیری از پکتهای Broadcast داخلی روتر فایروالی برای مسدود سازی و رفع این مشکل فراهم شده. همچنین برای امنیت بیشتر پورتهای مضر نیز مسدود شده.

ترافیک نامحدود
ترافیک این نوع سرور از وان سرور به صورت نامحدود بوده و هیچ محدودیت ترافیک و پهنای باندی اعمال نشده.
سوالات متداول
برخی از سوالاتی که ممکن است در ابتدا داشته باشیدبله، دسترسی کامل به پنل مدیریت سرور از جمله (روشن خاموش، ریستارت، نصب سیستم عامل، vnc ، مانیتورینگ سرور و ...) دارید. امکان نصب هر نوع سیستم عامل از iso از سمت پشتیبانی ممکن است، برای نصب حتما با پشتیبان وان سرور در ارتباط باشید.
همچنین امکان تعیین iso و نصب سیستم عاملهای آماده از سمت خود شما بدون نیاز به پشتیبانی محیاست.
منابع سخت افزاری گفته شده در هر پلن کاملا اختصاصی در اختیار کاربران قرار میگیرد، پورت سرور نیز بدون هیچ محدودیت ترافیکی و پهنای باند فعال میباشد.
خیر، وان سرور همانند اکثریت سایتهای میزبانی در سرورهای مجازی خود بک آپ گیری ندارد، اگر نیاز به سروری با قابلیت بک آپ گیری دارید سرورهای مجازی انگلیس و فرانسه دارای این قابلیت هستند.
بله، فقط امکان ارتقای پلن در صورت موجود بودن در هر بازه زمانی ممکن است و محاسبه هزینه ارتقا بر اساس زمان مانده و تفاوت قیمت دو پلن میباشد . تنزل سرویس هم فقط در زمان سررسید ممکن هست که دراین خصوص میتوانید از طریق تیکت درخواستتون رو به پشتیبانی ارسال کنید.
بله، مجازی ساز این سرورها از نوع KVM بوده و در مشخصات سرویس تمامی دسترسی ها از قبلی: 1- کنسول vnc سرور 2- تعیین بوت 3- تنظیم ایزو برای بوت 4- ریلود و نصب مجدد سیستم عامل 5- مانیتورینگ کامل 6- ریست خاموش و روشن و… مقدور است.
اگر جواب سوالتان را نیافتید، میتوانید از لینک زیر در بخش تماس با ما از طریق پلهای ارتباطی با ما در ارتباط باشید.
نظرات مشتریان
برخی از نظرات مشتریان وان سرور
علیرضا
“ علاوه بر سرویس عالی و بی نطیر ، پشتیبانی فوق العاده و 24 تون بینظیره ”

nima
“ از سرور مجازی استفاده میکنم. عالی، مخصوصا که تو روز جمعه و تعطیل همچین ساپورتی داشتید. ”

Ali es
“ از دامین و هاست استفاده میکنم. تقریبا همه چیز عالی است اما در تبلیغات در مقایسه با رقبا مثل ایران سرور کم کاری میکنید. اما اگر بتوانید تبلیغات خود را مانند سایت ایران سرور افزایش دهید خیلی مشتری جذب میشود. با اطمینان سرویس شما از ایران سرور بهتر است اما آنها تبلیغات گسترده ای در آژانس های تبلیغاتی اینترنت دارند ”

پگاهان پیشتازان
“ از سرور مجازی و هاست استفاده میکنیم. همگی عالی هستن ”

حامد
“ از سرور مجازی گرین استفاده میکنم. نسبت به قیمتش خوبه ولی با این وضعی که اینترنت ایران رو خراب کردن بخاطر فیلترینگ، کارایی وی پی اس خیلی پایین اومده ”

محمد
“ از سرور مجازی، هاست و دامنه استفاده میکنم. کیفیت سرور مجازی عالی، خدمات پس از فروش و پشتیبانی عالی، مخصوصا خدمات کانفیگ و مشاورهاتون. اوایل فک نمیکردم تا این حد ازتون راضی باشم (به دلیل نحوه اشناییم باشما)اما الان توی هر سایت یا انجمنی که میرمو کسی رو میبینم که از سرویس خودش یا سرویس دهندش ناله ای داره به شما معرفی میکنم. اونا هم واقعا راضی بودن. واقعا ادم با معامله با شما احساس گول خوردن یا گمراهی نمیکنه و واقعا افرادی به شفافی شما رو تو این زمینه کم داریم. ”
جزیره آموزشی
برخی از پستهای آموزشی پیشنهادی
آموزش اتصال به WireGuard
آموزش اتصال به WireGuardوایرگارد یا WireGuard یک نرم افزار و پروتکل ارتباطی اوپن سورس است که از راهکار های V.P.N برای ایجاد اتصالات نقطه به نقطه استفاده می کند. در این مقاله آموزش اتصال به وایرگارد (WireGuard) در ویندوز ، اندروید و IOS را آموزش خواهیم داد.وایرگارد به دلیل داشتن کیل سوئیچ برای کسانی که در صرافی هایی نظیر بایننس یا سایت هایی که به هر دلیل نیاز دارند هویتشان مخفی بماند بسیار کاربردی است زیرا که این قابلیت باعث می شود حتی در زمانی که اینترنت قطع و سپس وصل شود وایرگارد آی پی اصلی که از ایران است را در سایت مورد نظر افشا نکند .آموزش اتصال وایرگارد در ویندوزابتدا نرم افزار وایرگارد را باز می کنیم.سپس فایل کانفیگ دریافتی را در نرم افزار ایمپورت میکنیم.برای اینکار نیاز داریم تا بر روی گزینه “Import tunnel(S) from file” کلیک کنیم.پس از انتخاب فایل و زدن دکمه ی ok چیزی شبیه به عکس زیر نمایان می شود.سپس بر روی دکمه ی “Activate” کلیک میکنیم .آموزش اتصال به وایرگارد در اندرویددر گوشی های android نحوه ی کانکت شدن به روش زیر است:ابتدا نرم افزار wireGuard را از گوگل پلی دانلود کرده. سپس با استفاده از فایل کانفیگ و یا عکس تصویری سرور مورد نظر یا همان “QrCode” میتوان به سرور کانکت شد .بر روی + کلیک می کنیم تا فایل کانفیگ و یا تصویر مورد نظر را وارد وایر گارد کنیم .آموزش اتصال به وایرگارد در IOSابتدا نرم افزار WireGuard رانصب کرده و سپس آنرا اجرا می کنیم.سپس در پنجره ی اصلی باز شده در سمت راست . بر روی + کلیک می کنیم تا وایرگارد را پیکربندی کنیم .سپس بر روی “create from scratch” کلیک می کنیم .در قسمت name نامی دلخواه را برای کانکشن خود در نظر میگیریم . و بعد از آن private key و public key را وارد می کنیم.وسپس بر روی “Generete keypair” کلیک می کنیم .در قسمت “Addresses” آی پی اینترنال را که قرار است وایر گارد از آن استفاده کند وارد می کنیم .به عنوان مثال 172.16.80.7/32بعد از ذخیره کردن تنظیمات به صفحه اصلی وایرگارد برگشته و این V.P.N رو اکتیو می کنیم.برای خرید سرور مجازی با کانفیگ وایرگارد کلیک کنید.آموزش ویدیویی نصب وایرگارد در اندرویدhttps://youtu.be/Jc89amXzIIcدانلود فایل منیجر معرفی شده در ویدیونتیجه گیریوایرگارد یکی از نرم افزار های محبوب و مناسب برای تریدر ها می باشد. در مقاله قبل آموزش نصب وایرگارد را برای شما شرح داده بودیم و در این مقاله آموزش اتصال به وایرگارد را به شما عزیزان نشان دادیم.
ادامه مطلب
آموزش نصب جاوا در CentOS 8
نصب جاوا در CentOS 8جاوا یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است که برای ساخت انواع مختلف برنامه ها و سیستم ها مورد استفاده قرار می گیرد. دو پیاده سازی مختلف از جاوا ، OpenJDK و Oracle Java وجود دارد که تقریباً هیچ تفاوتی بین آنها وجود ندارد ، به جز اینکه Oracle Java دارای چندین ویژگی تجاری دیگر است. مجوز Oracle Java License فقط استفاده غیر تجاری از این نرم افزار مانند استفاده شخصی و استفاده از توسعه را مجاز می داند. OpenJDK یک اجرای منبع باز از Platform Java است.مخازن پیش فرض CentOS 8 شامل دو نسخه اصلی Java LTS Java ، 8 و Java 11 است.در این آموزش ، نحوه نصب یک یا چند نسخه جاوا (OpenJDK) در CentOS 8 و نحوه تنظیم پیش فرض جاوا از طریق گزینه های دیگر را توضیح خواهیم داد. اگر برای خرید سرور مناسب جهت نصب جاوا تردید دارید، پیشنهاد میکنم از پلن های ما با گارانتی 100% برگشت وجه درصورت نارضایتی دیدن فرماید. نصب OpenJDK 11 توصیه کلی نصب آخرین نسخه جاوا LTS (JDK 11) است. برخی از برنامه های مبتنی بر جاوا ممکن است به نسخه خاصی از Java نیاز داشته باشند ، بنابراین ممکن است نیاز به مشاوره با اسناد برنامه داشته باشید. برای نصب OpenJDK 11 در CentOS 8 ، دستور زیر را به عنوان کاربر root یا با امتیازات sudo اجرا کنید : sudo yum install java-11-openjdk-devel پس از اتمام نصب ، می توانید با بررسی نسخه جاوا آن را تأیید کنید: java -version خروجی باید چیزی شبیه به این باشد: openjdk version "11.0.4" 2019-07-16 LTSOpenJDK Runtime Environment 18.9 (build 11.0.4+11-LTS)OpenJDK 64-Bit Server VM 18.9 (build 11.0.4+11-LTS, mixed mode, sharing) خودشه! شما با موفقیت Java را بر روی سیستم CentOS 8 خود نصب کرده اید. CentOS 8 همچنین از نسخه headless OpenJDK پشتیبانی می کند که حداقل زمان اجرای جاوا را برای اجرای برنامه ها بدون رابط کاربری گرافیکی (بدون پشتیبانی از صفحه کلید ، ماوس و سیستم های نمایش) فراهم می کند. این نسخه برای برنامه های سرور مناسب تر است زیرا وابستگی کمتری دارد و از منابع سیستم کمتری استفاده می کند. برای نصب headless OpenJDK 11 دستور زیر را تایپ کنید: sudo yum install java-11-openjdk-headless اگر java-11-openjdk-devel را نصب کرده باشید ، بسته headless به عنوان یک وابستگی نصب می شود. نصب OpenJDK 8 جاوا 8 ، نسخه قبلی Java LTS هنوز پشتیبانی و استفاده گسترده ای میشود. اگر برنامه شما به Java 8 نیاز دارد ، می توانید با تایپ دستور زیر آن را نصب کنید: sudo yum install java-1.8.0-openjdk-develبا بررسی نسخه جاوا ، نصب را تأیید کنید:java -version خروجی باید چیزی شبیه به این باشد: openjdk version "1.8.0_222" OpenJDK Runtime Environment (build 1.8.0_222-b10) OpenJDK 64-Bit Server VM (build 25.222-b10, mixed mode) برای حداقل زمان اجرای جاوا ، بسته java-1.8.0-openjdk-headless را نصب کنید. تنظیم نسخه پیش فرض جاوا اگر چندین نسخه جاوا را بر روی سیستم CentOS خود نصب کردید ، می توانید از سیستم جایگزین استفاده کنید تا هنگام تایپ java در ترمینال ، از آن نسخه Java استفاده شود. برای بررسی اینکه کدام نسخه Java به عنوان پیش فرض تنظیم شده است ، دستور زیر را تایپ کنید: java -version اگر می خواهید نسخه پیش فرض را تغییر دهید ، از دستور alternatives استفاده کنید: sudo alternatives --config java خروجی چیزی شبیه به زیر خواهد بود:There are 2 programs which provide 'java'. Selection Command----------------------------------------------- 1 java-11-openjdk.x86_64 (/usr/lib/jvm/java-11-openjdk-11.0.4.11-0.el8_0.x86_64/bin/java)*+ 2 java-1.8.0-openjdk.x86_64 (/usr/lib/jvm/java-1.8.0-openjdk-1.8.0.222.b10-0.el8_0.x86_64/jre/bin/java)Enter to keep the current selection[+], or type selection number: لیستی از تمام نسخه های جاوا نصب شده بر روی صفحه نشان داده می شود. شماره نسخه ای را که می خواهید به عنوان پیش فرض استفاده بنویسید و Enter بزنید. همچنین ممکن است بخواهید نسخه پیش فرض javac تغییر دهید: sudo alternatives --config java javac یک ابزار دستورالعمل برای تهیه برنامه های جاوا است. تنظیم متغیر محیطی JAVA_HOME متغیر محیط JAVA_HOME توسط برخی برنامه های جاوا برای تعیین محل نصب جاوا استفاده می شود و مشخص می کند کدام نسخه جاوا برای اجرای برنامه باید استفاده شود. برای تنظیم متغیر JAVA_HOME بر هر کاربر ، آن را به ~/.bashrc یا هر پرونده پیکربندی دیگری که هنگام ورود کاربر بارگیری می شود . برای تنظیم گسترده سیستم ، از یک اسکریپت در دایرکتوری /etc/profile.d استفاده کنید. با فرض اینکه می خواهید JAVA_HOME بر روی OpenJDK 8 تنظیم کنید ، در پایان فایل خط زیر را اضافه کنید: /etc/profile.d/java.sh JAVA_HOME = "/usr/lib/jvm/java-1.8.0-openjdk" برای اعمال تغییرات در پوسته فعلی خود ، می توانید از سیستم خارج شوید و وارد شوید یا از دستور source استفاده کنید: source /etc/profile.d/java.sh تأیید کنید که متغیر محیط JAVA_HOME به درستی تنظیم شده است: echo $JAVA_HOME خروجی باید مسیر نصب جاوا را نشان دهد: /usr/lib/jvm/java-1.8.0-openjdk همچنین می توانید JAVA_HOME در پیکربندی برنامه ، پرونده واحد systemd یا در خط فرمان هنگام راه اندازی برنامه تنظیم کنید. به عنوان مثال برای اجرای Maven با استفاده از جاوا 8 ، باید دستور زیر را تایپ کنید: JAVA_HOME=/usr/lib/jvm/java-1.8.0-openjdk mvn --version خروجی:...Java version: 1.8.0_222, vendor: Oracle Corporation, runtime: /usr/lib/jvm/java-1.8.0-openjdk-1.8.0.222.b10-0.el8_0.x86_64/jre... نتیجه CentOS 8 از دو نسخه اصلی Java ، Java 8 و Java 11 پشتیبانی می کند ، که می توانند با استفاده از مدیر بسته yum نصب شوند.
ادامه مطلب
آموزش ارتقا Ubuntu به Ubuntu 20.04
آموزش ارتقا Ubuntu به Ubuntu 20.04اوبونتو 20.04 LTS (Focal Fossa) در 23 آوریل 2020 منتشر شد و به مدت 5 سال پشتیبانی خواهد شد. این مجموعه با بسیاری از بسته های جدید و به روزرسانی های مهم نرم افزاری همراه است ، از جمله جدیدترین نسخه های OpenJDK ، GCC ، Python ، Ruby و PHP. این نسخه بر اساس هسته لینوکس 5.4 LTS است و پشتیبانی از سیستم های سخت افزاری و فایلهای جدید را اضافه می کند. نسخه دسک تاپ با GNOME 3.36 و با تم پیش فرض جدید با نام Yaru همراه است. در این آموزش نحوه ارتقا اوبونتو 18.04 یا اوبونتو 19.10 به Ubuntu 20.04 LTS توضیح داده شده است.پیش نیازهامی توانید از اوبونتو 18.04 یا اوبونتو 19.10 به طور مستقیم به نسخه 20.04 ارتقا دهید. اگر نسخه قبلی را اجرا کردید ، ابتدا باید Ubuntu 18.04 یا 19.10 را ارتقا دهید .شما باید به عنوان root یا یک کاربر دارای امتیازات sudo وارد شوید .پشتیبان گیری از داده هااول و مهمتر از همه ، قبل از شروع به روزرسانی عمده سیستم عامل خود ، از داده های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. اگر Ubuntu را روی یک ماشین مجازی اجرا می کنید ، بهتر است یک اسنپ شات کامل بگیرید تا در صورت اشتباه بودن بروزرسانی ، بتوانید به سرعت دستگاه خود را بازیابی کنید.بسته های نصب شده فعلی را به روز کنیدقبل از شروع به روزرسانی نسخه ، توصیه می شود همه بسته های نصب شده فعلی خود را به آخرین نسخه های آنها به روز کنید.بسته های مشخص شده به عنوان held back نمی توانند به صورت خودکار نصب ، به روزرسانی یا حذف شوند. این ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی در طی فرآیند به روزرسانی شود. برای بررسی اینکه آیا بسته های held back در سیستم شما اجرا شده است:sudo apt-mark showholdاگر بسته های on holdوجود دارد ، باید بسته ها را از این حالت خارج کنید:sudo apt-mark unhold package_nameپکیج ها را اپدیت و نصب کنید:sudo apt updatesudo apt upgradeاگر هسته به روزرسانی شده است ، دستگاه را راه اندازی مجدد کنید:sudo systemctl rebootبسته های نصب شده را آپگرید کنید:sudo apt full-upgradeapt full-upgrade همچنین ممکن است برخی از بسته های غیر ضروری را حذف کند.تمام وابستگی های نصب شده خودکار را که دیگر نیازی به هیچ بسته ای ندارند حذف کنید:sudo apt --purge autoremoveبه Ubuntu 20.04 LTS (Focal Fossa) ارتقا دهیدبه روزرسانی به آخرین نسخه اوبونتو یک فرایند بسیار ساده است. می توانید با do-release-upgrade یا با استفاده از ابزار بروزرسانی GUI ارتقاء دهید .ما به روزرسانی را از خط فرمان انجام خواهیم داد که باید برای سیستمهای دسکتاپ و سرور کار کند.do-release-upgradeبخشی از بسته "update-manager-core" است که به طور پیش فرض در اکثر سیستم های اوبونتو نصب شده است. اگر به دلایلی روی سیستم شما نصب نشده است ، آن را با دستور زیر نصب کنید:sudo apt install update-manager-coreآپگرید را با دستور زیر شروع کنید:sudo do-release-upgrade -dچندین بار از شما خواسته می شود که تأیید کنید که می خواهید با به روزرسانی ادامه دهید. وقتی از شما سؤال شد که آیا می خواهید درطول آپگرید سیستم ری استارت شود yبزنید.در طی فرآیند به روزرسانی ، از شما سؤالات مختلفی پرسیده میشود ، مانند اینکه می خواهید یک فایل پیکربندی موجود را نگه دارید یا نسخه نگهدارنده بسته را نصب کنید. اگر هیچ تغییر سفارشی در پرونده ایجاد نکردید ، باید Yبزنید. در غیر این صورت ، توصیه می شود پیکربندی فعلی را نگه دارید. قبل از انتخاب گزینه، سوالات را با دقت بخوانید.به روزرسانی داخل یک صفحه نمایش گنو اجرا می شود و در صورت افت اتصال ، به طور خودکار دوباره وصل می شود.بسته به تعداد به روزرسانی ها و سرعت اینترنت شما ممکن است کل فرآیند مدتی طول بکشد.پس از نصب بسته های جدید ، ابزار بروزرسانی از شما سؤال می کند که آیا می خواهید نرم افزار منسوخ را حذف کنید. اگر مطمئن نیستید dبزنید و لیست بسته های منسوخ را بررسی کنید. به طور کلی ورود yو حذف کلیه بسته های منسوخ بی خطر است .هنگامی که روند به روزرسانی کامل شد ، از شما خواسته می شود دستگاه خود را دوباره راه اندازی کنید. yبرای ادامه تایپ کنید :System upgrade is complete.Restart requiredTo finish the upgrade, a restart is required.If you select 'y' the system will be restarted.Continue [yN] yارتقاء را تأیید کنیدچند لحظه صبر کنید تا سیستم شما بوت شود و وارد سیستم شوید.همچنین می توانید با وارد کردن دستور زیر نسخه اوبونتو را بررسی کنید :lsb_release -aNo LSB modules are available.Distributor ID:UbuntuDescription:Ubuntu 20.04 LTSRelease:20.04Codename:focalاز نصب اوبونتو 20.04 لذت ببرید.نتیجه گیریبه روزرسانی در Ubuntu 20.04 LTS کاری نسبتاً آسان است. در این آموزش نحوه ارتقا Ubuntu به Ubuntu 20.04 را به شما توضیح دادیم. اگر به هر خطایی برخورد کردید ، به صفحه ویکی ubuntu بروید ، که شامل موضوعات شناخته شده ای است که ممکن است در طول فرآیند بروزرسانی رخ دهند.
ادامه مطلب